skönt med ett bad

Såg precis en del saker som gjorde mig riktigt förbannad. Folk som går bakom ryggen på andra, men vet ni? Jag ser det mesta!

Menmen, var tvungen att ta ett bad så så fick det bli, läste lite ur en av böckerna jag fick i julklapp, höhö började idag.. ihih Den heter iallafall Vi som aldrig sa hora, det är Ronnie Sandahl som skrivit den och den handlar om nej fyfan orkar inte skriva, hittade lite på internet:

Handlingen i Ronnie Sandahls debutroman kan verka enkel. Tre killar i en småstad. Hannes har försökt ta sig därifrån men misslyckats och kommit tillbaka. Frippe har flyttat dit för att gå på idrottsgymnasiet och blivit kvar. Kristian har sorg efter att hans pappa dött, han sörjer genom att äta. Till detta kommer historien om Wilma - Hannes stora kärlek som Frippe inleder en relation med. Som ett minne hos männen finns Jessica, som en gåta att lösa.

Småstadsångesten regerar under ytan. Relationerna till vännerna, kvinnorna och staden är tilltrasslade och riskerar att haverera. Och vem ska man vara, inför vännerna, inför tjejerna och inför sig själv? Vad är att vara man idag?

    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0