Kryssning

Emelie är en korv bara så att ni vet. Kryssning ikväll snyggingar! Vi ses i dimmar ähähähähähähäähähäh

Hej finisar

Pluggat klart till psykologin som jag har prov på på Fredag och skrivit klart talet till imorgon, duktig Ida!!!! Ska ju på kryssning på Onsdag så måste plugga plugga! Ledig på Torsdag, jipeeey! Menmen, väntar på Danni så ska vi laga mat sen mysa, :) Kram på er alla, hoppas ni mår super för det gör jag!

Saknar sommaren.. Saknar Italien!


HJÄLP OSS ATT HITTA SOFIA

Sofia har varit borta i 7 dygn idag. Hjälp oss att hitta henne, länka på facebook och gör allt ni kan. Hon är 13 år och kan befinna sig i Sala men man ska inte utesluta en cm i hela landet!
Jag lider med helöa familjen!



Skol

Helllllåj där. Sitter i skolan och ska ha religionprov, jävligt tråkigt men okejrå. Sen ska jag nog hem och göra absolut nothing tror jag, låter i alla fall najz. Men nu ska jag plugga, pyss

Äckel Tisdag

Plugg är fanimig min svagaste sida - HELVETE! Jag vill bara ha helgen nunu och aa nu tack. Usch. Love


Tisdag

Hemma från landet och skolan var ju väldigt rolig igår.. Men har studiedag idag så då blev Idis glad! Är hemma med Danne men han ska snart gå och då är jag lonely. Imorgon har jag prov fram till 10.15 sen ska jag hem och vara barnvaktis med Danne till småttingarna, blir nog mysigt. Nu ska jag plugga, puss

Det var ett tag sen.. haha


Landet!

Sitter påklädd och klar för att åka. Klockan 9 sätter vi oss i bilen ut till Marinan och ut med båten, ska bli så himla skönt måste jag medge! Hoppas ni alla hade en trevlig kväll igår och får en trevlig kväll ikväll! Kramisar


Hon är mitt allt - i alla väder


Föräldrarfällan

.. på tv nu, var ett tag sen! Lohan var så duktig som liten, wäy! I väntan på min älskling, pussss

Lovely Friday!

Sitter i soffan och kollar på Dora med min fina lillasyster, lillebror och pappa lagar god kyckligsallad, mumma! Väntar även på min älskling. Hämtade Mika på dagis idag också, snäll storasyster, jappjapp! :D hihi, nu ska jafg förbereda för mys Fredag, som jag har längtat! Puss

Ni är bäst för mig

Helg underbara helg

Hej finisar, en underbar Fredag! Ikväll blir det en lugn kväll med Danne för att imorgonbitti åker vi till skärgården till landet med pappa, camilla, sven, hanna och fredrik! MYS! JAg mår super bra idag, känner mig som en solstråle! Fick även en fråga på en kommentar om inlägget om min pojkvän och frågan vad om jag kommer flytta i alla fall? (antar att du menar till Italien) Och ja jag kommer absolut flytta dit, det är min dröm sen flera år tillbaka tillsammans med min bästa vän och det är inget jag kommer bryta. MEN min fina älskling kommer självklart att åka med oss på vårat äventyr och det har han inte alls några problem med utan han ser det mer som en upplevelse vilket gör mig super duper glad :) Nu har jag samhällskunskap (min sista lektion) sen är det heeeelg! Puss och kram på er mina finisar och fråga gärna mer.

Han är min bobo


Jag säger det allt för sällen - Jag älskar dig


Jag är en barnälskade


-

Han blev glad - då blev jag glad

Ni får mig att må bättre än vad jag kan!

Bloggen får mig ibland att må så sjukt bra, när jag behöver skriva vet jag att jag
har mina underbara läsare som stöttar mig och skrattar med mig. Ni är underbara!


Min pojkvän

En del säger att smöra är dåligt. Det är precis vad jag också tycker. Men kärlek är inte smör. Jag har inte skrivit på ett tag och inte heller om eller till min pojkvän. Jag vet att min pojkvän läste min blogg förut men nu bloggar jag inte mycket längre vilket jag tror gjort att han inte läser det längre och det är också en av anledningarna till varför jag skriver det nu. För detta är inte främst till honom, det är till er alla andra som jag vill ska veta hur bra han är. Jag och Danne träffades för fyra år sen och tyckte mycket om varandra, vi träffades en del men efter någon månad, två månader så dog allt ut. Jag var väl en väldigt ledsen flicka då, men jag förstod honom ändå och det gick tillslut över. Vi pratade knappt något alls sen förän någon gång sommaren 2009, då jag ville ha alkohol (hehe) och då hjälpte Danne mig med det. Efter det blev det heller inte att vi sågs något men vi pratade om det iom att jag bor i Sjöstad och han gick i Fryshuset då. Vi träffades ingenting men sen tog vi tag i det i Oktober 2010, jag bestämde mig för att det skulle bli av och det blev det också, jag åkte hela vägen från Bromma till Tyresö för att få träffa honom. Jag åkte dit och möttes upp av Danne och hans bästakompis Micke, vi gick hem till Micke där hans tvilling, Niklas, deras pappa och Niklas tjej Emelie var. Vi kollade på tv och lite så (var skita pinit, jag menar, jag hade aldrig träffat de förut..). Sen när kvällen började gå mot sitt slut också jag och Danne hem till mig och fortsatte kvällen ensamma. Efter det trodde jag ärligt talat inte att jag skulle få träffa honom igen men det fick jag! Dock hade han opererats så han kunde inte ses så mycket pga värken men vi pratade precis varje dag. Eller aa.. Bråkade varje dag kanske jag ska säga hehe, jag var rädd att det inte skulle leda någon vart och skulle förlora allt. Danne var väldigt svår bara, vilket jag i efterhand blivit väldigt glad över eftersom att jag på säker hand visste att han verkligen var kär när vi väl blev tillsammans. Vi blev tillsammans den 3e Februari 2010 och har nu varit tillsammans i lite mer än 8 månader.

Jag ska berätta för er att jag tycker alla tjejer i denna värld borde ha en som Danne, det finns inte en bättre människa än denna underbara personen. Han är så älskad av min familj, han ställer inte bara upp för mig, han lämnar mina syskon på dagis, han skjutsar mamma, han skjutsar och hjälper mina vänner med allt möjligt och bäst av allt gör han mig till världens lyckligaste. Jag kan helt seriöst inte förklara hur mycket han betyder för mig. Jag har som ni vet om ni läst min blogg ett tag blivit sårad av så många människor i mitt liv och folk har behandlat mig illa men Danne är rena motsatsen och jag vet att hälften av er kommer kommentera detta med "så där sa du om alla andra också" typ.. Men tro mig, fråga vem som helst, jag är så fruktansvärt lycklig och vi bråkar knappt, han låter mig som inte många killar gör - göra vad jag vill. Han ger mig friheten till att vara den jag var innan vi var tillsammans och det gör mig mer än lycklig eftersom mina vänner är det värdefullaste för mig. Jag vet att jag skrivit en bok nu men jag känner ibland att jag måste skriva av mig - prova det är så sjukt skönt! Jag vill inte sitta och skriva en massa blajja eller gullegull till honom ofta för att det ibland känns falskt och tillgjort för att alla par alltid säger sånt till varandra, därför skriver jag av mig. Danne är människan som får mig att le, han är underbar och jag vill aldrig gå ifrån honom. Jag älskar dig älskling, du är värd allt!

Jag älskar dig


Bebisar

Hej mitt herrskap! Jag vet att jag never ever skriver något här längre men ska jag vara ärlig så har jag verkligen ingen tid. Jag har sjukt mycket i skolan, så när jag inte är i skolan är jag med mina vänner eller min pojkvän så jag är jätte ledsen men jag ska försöka så gott jag kan! Jag älskar er alla!


RSS 2.0