morgondagen

imorgon blir det ingen första lektion för mig. det är idrott och vill helst inte få tillbaka min feber så börjar halv ett, wiiiiie!

italien09

jadå

duschat precis, var det skönaste på väldigt länge. ska sova snart, så jag är pigg till skolan imorgon. pöss

åh vad roligt

precis kollat idol och vet ni? jag tror att jag fått urinvägsinfektion, bara för att jag i tisdags sa att jag aldrig haft det till emelie... åhhhhhhhhhhh. kissnödig hela tiden. skoj!


.

väntar på pappa och pizza, mumma!

saknar!

yes

tack för alla underbara kommentarer och ja jag försöker göra bloggen bättre och bättre! peAce

finns för dig genom allt mina fina!


fick en fråga om att visa lite mer av mitt rum

det är inte alls stort, det räcker för mig (och det är inte städat)

(klicka på bilderna för att se dom större)


just nu: svampbob!

hur gammal jag än blir så kommer jag aldrig tröttna på detta program!


blött och härligt


ämne: smärta

När du var liten kände du inte smärta på samma sätt som du kan känna nu. När du var liten kände du smärta i ditt hjärta när din barbiedocka tappade ett ben, eller en arm. Och nu? Nu kan hjärtat krossas riält antingen av en kille eller av en vän och det gör förfärligt ont. Jag har haft sådär jätte ont i mitt hjärta, när man bara vill att hjärtat ska flyga iväg någon annanstans men det går ju inte, utan man får kämpa sig igenom tiden då hjärtat är krossat, det tar tid men den tiden får man lägga - man ska aldrig ge upp, aldrig! Mitt hjärta är nästan läkt tack vare mina fina vänner och mina fina läsare som genom allt alltid hjälpt mig genom de allra svåraste tiderna - då allt kännts som piss. Nu mår jag faktiskt förvånadsvärt bra, absolut inte bara för att det är Fredag imorgon (hehe) utan för att alla mina vänner lagat mitt hjärta. Det är helt igen, och självklart saknar hjärtat alltid vissa pusselbitar men det har tillräckligt med busselbitar för att jag ska vara lycklig igen! Smärta är något man alltid har inom sig, på något sätt men jag vill bara säga till er alla att man aldrig ska ge upp, det kommer läckas, någon dag.

smile


hahahaha dolt nummer ringde precis hem till mig:

jag: hej det är ida
hon: är niklas hemma?
jag: nej
hon: tack
*klick* HAHAHAHHAHAHA

just love it


italien 2010

herregud, jag kom precis på att jag inte berättat något från italien och visat så mycket bilder? :O anledningen är för att jag bara gråter när jag kollar på bilderna menmen. resan var helt underbar, fick nya vänner men umgicks även med gamla. men början av resan avr lite halv rolig.. det började med att denice fick urinvägsinfektion i sverige så hon fick gå på antibiotika och fick inte bada, och om hon inte fick bada så kunde hon inte vara i solen i och med att det då blev så himla hot. sen när hon hade blivigt bra tror jag vi hann vara på stranden en dag sen på ferragoston så drampade jag på en glasbit och fick en infektion i foten och fick inte heller bada, var tvungen att ligga inne några dagar, kul va? hha jaja sen när det gick över så blev både jag och denice brännda av maneter, och har ni itne blivit brännda förut så ska ni itne säga "åh aj" har man blivit brännd säger man "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ" hehe menmen, det gjorde som ondast samma kväll , kunde knappt gå men det gick ner mer och mer och tillslut var det borta så jag tror vi hade en och en halv vecka utan några skador, hehe eller aa gjorde ont i min fot hela tiden men det var inte så jätte farligt. sen var vi även iväg med armando några gånger upp till hans nya restaurang som ligge rnågonstans i bergen torr jag det var, jätte mysigt och jätte fint men ibland förstår jag verkligen inte hur italienare tänker hahha! dom skulle bygga om stället, helt och hållet de hade inte ens lagt arfallt än, men så tar dom de små sysslorna före de största, och de ända redskap de hade var en soppkvast, en skottkärra och en motorsåg (?) och de skulle öppna en månad senare? hahaha ja jag vet inte ritkigt vad jag ska säga menmen. sen har vi varit mycket på "the brown bar" egentligen hette den typ "elmofjnsjligo del mondo" någonting sånt, ahha men var lite svårt att uttala. men ja vad ska jag säga, stranden varje dag då, poolen kanske några enstaka gånger iår, förvånade???? jaja, det var väl för att dra ihop en 4 veckors resa. eller just min "födelsedag" ahahaha killarna tror ju att jag fyller år av någon anledning, så det skulle ju firas stort, nästan för stort. men haha aa det var kul! menmen, får bara vänta på nästa gång vi åker!

bild på min fot... på en bar, haha, mumie?

mina denice med skavsår så fick bli plippflopp denna kväll haha

jag och älsklings antonio

jag och fotbollsspelet som bästa morfar köpte!

jag på monte pelle grio

denice, paolo, antonio och jag, hoppbilder (?) hah

underbara och älskade. armando, antonio, martin

jag och paolo på ananasen

jag och denice på monte pelle grio

jag på min "födelsedag"

denice, francesco och jag på min "födelsedag"

jag och stefanos bror (hjärnsläpp)

jag på stranden

hahahahhaha, busschaffisen

denice, (hjärnslätt) och jag

jag och tony

jag och borat

denice och antonio

jag och kommer-inte-ihåg-vad-han-heter

jag på monte pelle grio

denice och rosario (katjakaj)

jag och "tjockisen" = världens bästa

finaste denice

jag och denice, (c00la tjejor)

jag och denie i ceffalú

jag och denice på ferragoston

jag utanför bye bye blues

jag ute på havet

denice ute på havet

ceffalú

ida "i väntan på bussen"

jag och denice på ferragoston

armando

jag på solarium

denice på solarium

ida in da pool

ida på båten

denice, ida och fyrhjulingen!

jag i ceffalú

jag på g till the beach

jag och antonio

antonio, ciro och jagpå ferragoston

denice och antonio

jag och peppe

back in the days, ahhahah

peppe och calogero

jag och min bästa vän denice

francesco och antonio

dencie, francesco och någon (?)

alla bilderna gick tyvärr inte att ladda upp pga olika format och annat



snygg


hitta en otroligt snygg bild på mig. haha nej men anlednigen till varför jag la upp den det var för att som ni ser så ser jag helt död ut. det där är INNAN en utgång i Italien, (mitt hår har inte torkat sen jag duschade, det är inte svett, hehe) men i alla fall, tänk er själva, det där är runt 21 och det var så fruktanwsvärt varmt, allt var bra och det var tre veckor innan hemgång till ... dethär (?) fan vad jag vill tillbaka nu!!!!!


:(

saknar är ibland det ända jag känner.


fick några frågor om inlägget om andreas och var tvungen att svara

Du är verkligen en stark tjej måste jag bara få säga!
Har lite frågor om det skulle gå bra:

Har du någon kontakt med honom nu?
Hur tror du att han har det?
Finns det någonting du skulle vilja säga till honom?

Sen verkar det som att han fortfarande vill ha dig, på sättet du skriver, att du aldrig skulle ta tillbaka honom.
Men tror du om han fick chansen att det skulle bli ni eller har du fått det slutet du ville ha efter allt?


först och främst så tack! :) och frågor går så jätte bra så!
1. Har du någon kontakt med honom nu?
Svar: Ja, ibalnd, han brukar ringa, fast som han säger, kan jag vara fruktansvärt dryg men det är inte medvetet jag tror att det är för att jag inte kan vara glad när det är han som sabbat mitt hjärta.
2. Hur tror du han har det?
Svar: Jag vet från vårat förhållande att han kan ha det lite .. aa vad ska man säga jobbigt? och sen har han ju son sagt en ny tjej, en av tjejerna han var otrogen med. vilket gör att jag inte heller känner att jag kan vara så bra vän med andreas, för jag hade ett litet bråk med denna tjej förut innan dom blev tillsammans så. skulle det varit någon absolut random skulle jag nog inte brytt mig :)
3. Finns det någonting du skulle vilja säga till honom?
Svar: Tja, jag vet inte om han fortfarande läser min blogg men annars är det just det att jag saknar honom.
4. Sen vekar det som att han fortfarande vill ha dig, på sättet du skriver, att du aldrig skulle ta tillbaka honom. men tror du om han fick chansen att det skulle bli ni eller har du fått det slutet du ville efter allt?
Svar: Såhär är det. Jag kan för det första inte riktigt svara helt utförligt på den frågan, med tanke på en sak. Men, från vänner och bekanta har jag hört att han saknar mig och lite annat. Men den största anledningen till att jag skriver så det är för att jag innan kan skriva att jag saknar honom, och då vill jag inte att någon ska fatta mig fel, och därför skriver det efter. Och nej jag skulle aldrig ge honom en chans till, jag har absolut ingen tillit till honom längre, och kommer inte få upp den igen med tanke på allt han berättat för mig nu efter och allt jag hört.

Allt det här dramat med Andreas är egentligen väldigt komplicerat. Ska jag vara ärlig så tror jag faktiskt att jag aldrig varit såhär stark förut. Det var över ett år sen nu som jag gjorde slut. Och jag har inte haft något seriöst med någon efter honom, och har heller inte blivit kär. Jag vet inte ritkigt när det kommer, men i början så förstörde han all min syn på kärlek, jag hade ingen tillit till någon kille. Men det kom tillbaka, som tur var. Men vi får se! :)

Hoppas du är nöjd med dina svar och fortsätt gärna fråga :)


vaknat precis

åhhhh alltså det här är det värsta som finns. ni alla kanske vet att dom bygger om i sunbyberg? jag bor iof i mariehäll men inte alls långt därifrån. och varje morgon vaknar man av att fönstrerna håller på att gå sönder, huset ramla ihop eller att ett stort jävla monster trampar i marken. (dom spränger i bergen) okej och det jag blir så fruktansvärt irriterad på, det är när dom spränger när jag är sjuk och på helger när jag vill sova! vafan dom skrämmer skiten ur mig :o menmen. tack och hej :)


så tycker jag om matte B

försökt har jag gjort i alla fall, sen fick min egna fantasi vara med också

te <3

rooibos te från NK. finns inget bättre! och måste också påpeka att det är det från NK som är så himla gott. har druckit det på jobbet några gånger, men det är absolut inte samma sak!

har du inte druckit te från nk, har du inte druckit riktigt te!


onsdagskväll

hemma imorgon också, hade bara en lektion och känner att jag vill bli helt feberfri! så, thats life. jaja, nu ska jag lägga ihop datorn min och titta på en film, hihiih fnizz


min pappa <3 världens bästa pappa


tv tv och tv

kollade precis på idol, snart välkommen åter och sist och sämst : kungarna av tylösand. pappa kom precis hem och hade hyrt film men hade ingen lust att kolla och tror inte han har någon lust att sitta bredvid en stettig ida.. mööhöhö. menmen, shues!

respekt!


Denice Maria Thunberg


min fina fina vän. hur gör du för att vara så bra? jag älskar dig mest av allt


ska varken ljuga för mig, dig, mina läsare eller mina vänner längre


fick en fråga om jag hatar denna människa och om jag saknar honom.
jag saknar honom, våra minnen, bra som dåliga. och jag kommer alltid att älska honom. men en sak som är säker det är att jag aldrig kommer ta tillbaka honom igen. han gick över gränsen och sårade mig djupt.


när man ändå inte har annat för sig

"vänskap är något utan det finaste jag vet. så därför är ni (du) det finaste jag vet" ett stycke ur låten jag och denice gjorde för ett par år sedan. om ni alla bara skulle sätta er och tänka, för max fem minuter, på era vänner, vilak dom äkta är, de falska och vilka ni är redo för att offra allt för då kommer ni förstå vad jag menar. med åren har jag bara insett mer och mer vad vänskap är för världen och vad den är för mig. jag har kommit fram till att för mig är det allt men har tyvärr inte kommit på vad den är till världen. jag har ofta bara lagt mig ner i min säng och bara tänkt på hur underbara vänner är egentligen.

vänner är något man inte bara kan gå och plocka på gatan, det tar tid. jag har tre vänner som jag absolut inte plockat upp gå gatan och sedan kallat mina bästa vänner, nejnej! för 9 år sen vad en vän till mig på samma kollo som denice och under kollo tiden fick denice mitt nummer och playahead. hon började höra av sig och vi hade kontakt ett bra tag genom datorn innan vi träffades, kanske en månad eller två. efter dessa månader så träffades vi äntligen och vi började överdriva med pressar och annat skit och hur mycket vi älskade varandra när vi knappt kände varandra. men allt det där utvecklades och gjorde oss till beroende varelser. nu är jag beroende av denna tjej, hon får mig att må bra när jag mår som sämst. uder alla dessa 9 år har vi hunnit med en massa jävla skoj saker som, 8 kryssningar om jag inte minns fel, tre utlandsresor till italien, och ja, alla minnen kan jag tyvärr inte skriva här för det handlar om varje dag i 9 år.. men mycket har vi hunnit. vi är fortfrande vänner och har aldrig varken tjafsat eller bråkat med varandra och lär inte heller göra det.

bianca var den andra lille filuren jag träffade. jag kommer ihåg första gången jag träffade dig, det var i turinge för 6 år sen och jag och denice hade varit vid älvsjöbadet. efter det ville jag verkligen bli din vän, men jag märkte redan då att man bara inte kunde "vara din vän" man måste dela saker och verkligen känna en känsla för vänskap. det gjorde jag efter några månader, jag kände koppling mellan oss och vi kom överrens! och har även kommit på att man inte behöver dela utandsresor eller sånt för att vara bästa vänner, nejnej vi har minnen från sverige och det räcker. vi har heller aldrig bråkat jag och bianca och jag vet att vi aldrig kommer göra det heller!

emelie och jag var omedvetet på samma kollo för några år sen, när jag gick i fyran, vi hittade för några månader sen bilder som hon tagit på mig under kollot, lite komiskt menmen. vi träffades i alla fall något år senare genom gemensamma vänner och började smått umgås. vi var inte jätte nära vänner i början men det kom senare. vi umgicks inte så mycket ensamma bara vi, det var alltid någon annan med också som exempel bianca eller alina eller någon annan. men för tre år sen ungefär började vi bli nära vänner och det var då jag fick tillit för henne. i ettan på gymnasiet blev vi som tajtast och som sagt, den här tjejen har jag aldrig heller bråkat med.

det är egentligen sjukt men det har alltså tagit år för mig att få tillit till folk. men dom här tre tjejerna är mina absolut närmsta tjejerna jag någonsin haft och någonsin kommer ha och jag tror aldrig jag har älskat någon vän så mycket som jag älskar dessa. sen har jag självklart killkompisar som är nära vänner och som jag också älskar såklart.


till er, mina bästa

sliten tjej. suck..


trött shey - vill ha godis

åker inte till mamma ikväll. vi båda tyckte det kändes lite onödigt eftersom jag är sjuk och hon ska träna och kommer inte hem förän 10 så ikväll blir jag kvar hos pappa och får se om jag kommer till skolan imorgon. menmen nu ska jag försöka göra något anant än vad jag gjort dagen - sovit och bloggat. jag skriver senare :)


film

satte på alice i underlandet, blev för trött och bestämde mig för att sova en stund. hörs sen! kramisar

min syster och jag


sjukling

hej på er. tänkte koka lite pasta snart, har precis kollat på the karate kid, den var faktiskt jävligt bra, tack för tipset emelie! nu ska jag i alla fall försöka resa mig upp. mitt huvud dunkar. blää

wiiha

frågestund! fråga på ni, har hela dagen på mig att svara på frågor :)

min dag imorgon:

hemma hemma och hemma. huvudet vill inte direkt hänga med.. det dunkar och febern kokar. hmm.. aa aja sen ska jag i alla fall till mamma min på kvällen! men nu, nu ska jag sova! eller aa efter idol.


just look and read


CIARA!

hahahahhahahhaah bilden får mig alltid på bra humör


just nu.. har jag tråkigt eller har jag tråkigt?


sjuk

tror inte det blir någon skola för mig imorgon, sjuklingen anländer :( fast är egentligen väldigt viktigt att ajg går i och md UF .. åhhhhhh

green

fick en fråga om att visa mina ögon utan mascara. inte för att jag tycker att det är något speciellt med dom men här får ni en bild :)


italy

om två år kommer vi vara där så himla länge att det är tröttningsvarning. men vet ni? jag tröttnar aldrig på detta land, inte med dig!


minnen man bara inte glömmer. hhaha


saknad

jag saknar er ibland 


sometimes..


sommaren 2009


now and forever


ni är mina bästa, absolut bästa. jag älskar er - så det gör ont!


tisdag

nu ska jag tala om för er hur min underbara dag sett ut. orientering på morgonen och efter det till skolan. jag och emelie somnade i soffan och efter det åkte jag hem, och sov. vakande precis, lillesyster är här och pappi. mysigt sällskap! nu ska jag komma pippi med lillesyster, ovanligt va? nää.. jaja. tjipp

hej

hemskt ledsen för att jag inte bloggar något idag. jobbat hela dagen och är hela och hållet död i min kropp. får hoppas på att den mår bättre imorgon! menmen, här sitter jag hemma hos far min och väntar på middag. puss

tack för en underbar helg bästa vän!

tusen gånger starkare

bion var super! är verkligen värd att se främst för tjejer som känner/tycker sig vara svagare än killar! menmen, är trött som jag-vet-inte-vad. ska kolla en film nu och sen sova. jobb imorgon!

gårdagen i bilder - jag älskar er




lördag

Underbar kväll igår. Helt jävla underbar måste jag säga! ikväll blir det bio med Denice, vi ska se tusen gånger starkare, kan bli väldigt intressant, hähä. jobbar imorgon också, how fun? jaja ha en jävligt rolig kväll alla! PS. vill även säga att jag igår fick träffa världens sötaste och charmigaste tjej - Evelina, Alex tjej :)

fredag eftermiddag

UF, det går bra nu, kompis det går bra nu! hej

skolan

kom till skolan precis, fem min sent men ändå först!?!?!?!? sick. jaja vi ska ha motion och puls nu. så nu ska ida ut och springa, hej!

leenden, sånt gillar vi!

 



yepp

idol om 20 min sen blire godnatt för lillfröken, jag ska vara pigg denna helg! :))))

yeah

torsdagkväll. mys framför bamse med neo, mika och pappa! ser fram emot morgondagen, muchos! saknade vänner!!!!

ett stort jävla hjärta


fick två frågor Malin

frågestunden var slut men bara för att det inte är någon frågestund så får ni självkalrt fråga på så ska jag försöka svara så fort som möjligt! :)

1.Vad var så speciellt på den tiden som bilden blev tagen på?
Svar: Det var början på mitt och Andreas förhållande, innan allt gick i kras.
Vad hade du då som du inte har nu?
Svar: Hade iprincip det jag hade nu men jag hade några plus, hade mycket vänner i Haninge (genom Andreas) som jag inte träffar något alls längre, och det är absolut inte för att jag inte vill utan för att det är långt och så.


my love



helgen

en helg framför mig med bara en massa bra och tillsammans med den bästa - Denice


emelie stålhem

en räddare i alla nödar


bilden

hittade bilden på neos fot när han föddes. foten jemförs med mies finger. han var inte stor. inte stor alls. han var ett litet mirakel. han är den största anledningen till att jag orkar. han är det finaste som finns.


vissa tider

vissa tider saknar man verkligen. som när denna bild togs. fan vad bra allt var!

vintern 2008


tack för att du finns syster, världens bästa syster!

Jag älskar dig


no good

haft skolfoto. gick åt skogen. hoppas på en bättre dag imorgon!

det här gjorde mig lite gladare, ÄLSKAR DIG!

true story

det är nu det är som värst. man vill bara släppa taget så tårarna får rinna. men jag hatar att gråta, jag hatar det. att må dåligt är det värsta som finns, men jag behöver få lugn och ro. det ända jag behöver är mina vänner. ingenting annat har någonsin fått mig på fötter

skolfoto

hej. fortfarande inte på det bästa humöret. skolfoto idag i alla fall och det är absolut ingenting jag kommer klä upp mig till. hej.

nej

den tiden när man bara vill skrika så högt man kan, slå till vad som helst, gråta floder och bara få ut sin ilska.. den tiden är inne. fyfan!

!!!

en irriterad ida .. be careful


svar på frågestunden

1. Tycker du inte att det är jobbigt att gå i klackskor så mycket?
Svar: Nej det tycker jag inte, skulle jag tyckt det skulle jag inte gå så mycket som jag gör.
2. Vilket gymnasium går du på?
Svar: John Bauer i liljeholmen
3. Vem är din bästa vän?
Svar: Denice Thunberg
4. Är du kär?
Svar: Nej, jag har väldigt svårt för det! :)
5. Hört att du inte litar på många. Varför?
Svar: Olika anledningar, finns folk som svikit mig och aa jag vet faktiskt inte ritkigt jag har bara svårt för det.
6. Vad heter dina föräldrar?
Svar: Niklas och Carina
7. Vilken skola gick du i innan gymnasiet?
Svar: Abrahamsbergsskolan från 6års till 6an sen Höglandsskolan från 7an till 9an
8. Vem var din första kärlek?
Svar: Hannes Ekblad
9. Om du fick va en kändis för en dag vem skulle du va?
Svar: Oj, det var verkligen svårt.. Men jag tror Angelina Jolie faktiskt!
10. Hur mår du?
Svar: Jag mår jätte bra faktiskt, verkligen jätte bra :)
11. Hur såg du på livet förut och nu?
Svar: Jag har nog alltid sett bra på livet, bara sett framåt men det är klart, alla har sina knutar i livet då inte allt riktigt går som det ska. Och just nu ser jag bara så himla framåt på livet, och det är bara bra!
12. Hur ser ditt liv ut om 7 år?
Svar: Oj.. Om sju år hoppas jag verkligen att jag driver ett framgångsrikt företag i Italien med Denice! :)




9b, enorm saknad


neo lindquist

DÅ:

min stolthet. min lillebror. förstår ni att han från början såg ut såhär? med en massa slangar från höger och vänster, ett pillgöra om jag får säga. till att han blivit en stor kille som utvecklas mer och mer för varje dag. 38 cm som kom till jorden den 28 december 2005 - tre månader för tidigt. jag älskar dig lilelbror
NU:


....

kom till skolan kvart över 9.. bra när man börjar 10 :) menmen, sånt är livet! har i alla fall mentorstid och fick precis veta att vi ska åka skidor på min födelsedag, hur kul liksom.. jaja, kan bli skoj! menmen, ha det!


frågestund!

Fråga på tills imorgon någon gång på kvällen! Fråga vad du vill.


!

svar till "beundrare" : hej, jag får kommentarer, men jag har valt att kunna acceptera dom jag vill som ska visas och det är inte för att jag kan få elaka kommenterer utan för att det blev lätt konversationer via kommentarer och det tycker jag inte är så skoj, det kan man göra på något annat ställe! och mina läsare jadu.. det går upp och ner men i snitt har jag 500/dag. hoppas du är nöjd med ditt svar och nej jag kommer inte sluta blogga :)


drömmer mig tillbaka :(


och med det äger jag godnatt


Jag älskar dig, fina du!


ibland saknar man något mer än annat.

då allt känns.. grått (?)


jag har saknat dig min vän, men nu är du äntligen tillbaka!


Jag älskar dig Christoffer!


tröttis

vaknade precis, trött som en idiot.. men är ju ledig idag så. hihih skriver sen, ska kolla film och äta något!

trött tjej :(

dont ask me why.. men jag har sovit sen 8 och nu ska jag sova igen. godnatt

Nu:

mys framför L.A gigolo :)


yeah

kom precis hem, jätte skönt! tänkte träna men blev ej så, kollar på nalle puh med lillebror :) och mika sitter och kollar på pippi samtidigt, lite smått irriterande kanske.. menmen :))) iom mina små syskon så blir det midddag om en halvtimme, höhö. yss


finaste låten


bästabästa


nej aldrig mer

du kommer aldrig få mig på fall igen.. aldrig. hejdå

sanningen


dåligt

att jag hade dyslexi det visste jag redan innan jag fick diagnosen. jag gjorde undersökningen av en anledning, för att få mer hjälp med det jag behöver, för att få tillgång till det som gör att jag arbetar bättre osv. men ver ni? min skola vet itne ens om det, eller mina lärare jag hade förra året fick veta. men nu måste JAG tala om för mina lärare att jag har det men dom tror mig inte. dom säger : "nej du får inte sitta i ett grupprum, lyssna på musik eller något och sluta diskutera" vilken jävla hjälp jag fick.. behövde inte ens göra den där jävla undersökningen som pågick i fyra dagar och fyra timmar per dag. USCH!

tråkigt på lektionen

UTSEENDE
[X] Jag är kortare än 175cm.
[] jag tycker att jag är ful.
[] Jag blir lätt brun.
[X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[X] Jag har fräknar.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[X] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar.
[X] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[X] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[X] Jag föddes med en sjukdom. (sjukdomen heter coolast i världen)
[X] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[X] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har körkort.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[X] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard.
[] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis.

FÖRHÅLLANDEN
[] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[X] Jag saknar någon just nu.
[] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har smygit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag röker.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har/haft anorexi och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[X] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[X] Jag har sett någon dö.
[X] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[X] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[X] Jag har egen TV.
[X] Jag har egen dator.
[X] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[X] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[X] Jag äger något från Diesel.

SLUMPVIS
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[X] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min ring

.

grattis på födelsedagen min älskade vän


min bästa

finns ingen bättre. det vet jag. jag älskar dig. min bästa vän.


om du orkar läsa

målar naglara väldigt kinky - skrikrosa. tack hej!

ida-pida-päron-pung


och såklart den minsta - bästa tjejen


min neo

Det är inte lätt för omgivningen att förstå. Det är inte lätt för kompisar att förstå. Det är inte lätt för mig att förstå. Det är inte lätt för någon att förstå. Din lilla varma kropp som aldrig velat någon ont. Jag är så glad för att du kom till jorden. Du ändrade min syn på livet, på jorden, på allt. Kommer nog aldrig att riktigt fullt förstå hur mycket en så liten kropp kan betyda så mycket. Du är min idol, men stolhet. Inte bara det, du är det sötaste på denna jord! Neo Lindquist. Min lillebror



jobbig jobbdag

hemma från jobbet! varit en stressig dag, kassan och kaffemaskinen har strulat.. stress pga aliansen hela dagen, herregud nu är jag i alla fall hemma och  tar det lungan! imorgon kommer syster också, skoj! skriver sen


mormor <3

måste också tillägga att jag idag för första gången fick höra min mormor svära hon sa: jag bor långt åt HELVETE. haha det var kul! sen fick jag också vet att hon börjat på en it-kurs ahaha och sist fick hon veta hur man använder musen, :)))


lördag

kom precis hem, är faktiskt jätte trött men var kul att träffa hela släkten igen, länge sen! tänkte först åkte till denice ikväll men blir lite sent med tanke på att jag jobbar imorgonbitii :/ menmen, kollar Bamse med lillebror (y)

hej!

kom hem för två timmar sen ungefär, tänkte att aa nu jävlar ska jag duscha, sova en stund kanske och sedan en film (?) aa fast nää va? när jag kom innan för dörren var det första pappa sa : Nu ska vi städa hela lägenheten! kul va´så nu haar vi städat för fulla muggar och när vi väl var klara och jag satta mig ner för att sätta på en film så ringer mamma.. ja men jag hade ju inte bara glömt bort att min kusin  fyller år idag? så det var bara att duscha, sminka och kläder.. så nu ska jag snart åka, till sollentuna! IGEN! jises, när ska min kropp få vila? jaja, nu måste jag skynda mig, kram!

en bild utan ett fejkat leende


fredag

kbällen spenderas hos min vän emelie och det ser jag fram emot! tiihi


och en bild för att visa hur cool jag är..


ett till leende.. för alla mina vänner!


ett leende.. för morgondagen! den ser jag fram emot


nyfärgat hår!

hej på er, ikväll har jag och mamma haft en mycket mysig dag :) först var vi på bio och såg Salt, så jävla sevärd film, fick rysningar! sen efter det färgade jag håret och aaa... hmmm nu stter jag här :) datanörden herself! men har mycket att prata om med mina vänner, så bloggar senare :D

haaalllå

behöver nya skor!

cooltjej.se yapyap


UF

kul men förförför mycket att göra..

att vara ensam ibland

ibland behöver man det. och jag kan behöva det ganska mycket ibland, att samla känslor och tankar och bara ta hand om sig själv. och det är precis det jag ska göra ikväll. köpa godis, hyra film, laga mat, fixa om naglarna - helt ensam!


trygghet och kärlek till mina föräldrar

jag ville bara skriva av mig lite, fick mig att tänka mycket på det efter pappas fråga imorse. när jag var yngre, och tjuvrökte och smådrack och trodde jag var as häfting vilket var det sista jag var - jag var bara pinsam och löjlig och när ni gav mig utegångsförbud och jag låg och storgrät floder och bara skrek på er. när ni oroade er för mig, varje kväll. ni satt uppe och väntade på mig fast att ni bara ville sova och jag var så irriterad på alla mina tider jag hade på kvällarna och ibland kunde det hända att jag missade bussar eller annat och kom försent, men ni satt där ändå. ibland kunde jag även komma hem och se att mamma eller pappa somnat i soffan - helt utslagna mitt i natten. och jag kommer ihåg att jag var så sur, och bortskämd, jag ville komma hem så sent jag bara kunde men det funkade inte så och jag tyckte ni var så himla dumma. jag trodde mina vänner fick göra mer än mig men i självaverket så var det jag som fick göra så mycket mer än dom. men nu när jag tänker efter, fan vad glad jag är för att jag har er och för att ni bryr er så mycket. det är inte alla föräldrar som gör det men fan vad glad jag är att ni gav mig tider, väntade på mig, gav mig utegångsförbud när jag hade gjort något dumt. fan alltså, jag är så tacksam! och snart är jag 18 (eller snart och snart) och både ni vet och jag vet att jag är rädd om mig själv och att jag är rädd för allt som kan hända. jag är försiktig och det kommer jag alltid att vara! och fan, jag älskar att umgås med er. ni är min familj, min stolthet! jag älskar er mamma och pappa!


ett stor hjärta till er


kom till skolan med ett leende

jag älskar när föräldrar frågar om man vill hitta på något med dom och imorse var det pappa :

jag: hej pappi
pappa: hej gumman, (snackade lite skit)
pappa: skulle du vara hemma på lördag eller?
jag: aa..
Pappa: okej jag tänkte att vi kanske kan göra något,
bio eller teater eller något
jag: JAAA! :)

tack pappa, för att du ger mig så mycket kärlek, love you!

!


Denice Emelie Emelie Bianca Niclas Hannes Viktor


hej!

sitter i skolan, kom hit halv 10 och fick veta att vi hade bytt till 10.. skoj! menmen sånt är livet.

tisdag

hej alla söta läsare, stora som små.. för det första vill jag bara meddela att mina läsare ökats igen. (dom sjönk en del när jag var i italien) menmen, sen vill jag också säga att jag börjat prata med en jätte söt kille, han heter michael och är inte som alla andra hähähäh. men man får se, snäll är han i alla fall :))))) det var allt, hepp!


sånt som jag får tårar av..

           


Namnsdag!

idag är det min dag, hihihi idag är det idornas dag! :)

sanning

vad tvungen att skriva. läste precis världens bästa inlägg i denice blogg, och jag håller med om varje ord! :

Jag vill ha förändring och ljusa stunder i vardagen att glädjas åt och mål att se fram emot. Jag tror, som jag kanske nämt tidigare, att det är mina underbara somrar och människorna jag träffat under dom, som har fått mig att öppna ögonen. Förstå att det faktiskt finns ett annat liv utanför Sverige. Det är klart att jag alltid vetat det, men trott att det är för långt bort för att nå dit. Varit alldeles för bekväm och obesvärlig. Efter alla nya kulturer jag fått möta så har de fått mig att bli intresserad på riktigt, har jag märkt att detta är vad jag vill göra. Jag vill lära känna folk som inte är som jag, lära mig av dem. För just nu uppskattar jag inte Sverige överhuvudtaget. Tyck vad ni vill, men så är läget just nu. Jag tycker att Sverige börjar bli tråkigt. Jag kommer nog känna så tills det blir en förändring. Jag kommer inte stanna här. Sanningen är sjukt jobbigt för mig att handskas med just nu, men det är bara att inse den och göra något åt den och det ska jag.

för det första som jag sa tidigare så håller ajg med varenda ord och för det andra måste jag bara säga att ajg blir gråtfärdig när jag tänker på att du och jag kommer spendera våra liv tillsammans, min bästa vän. att du tar steget att flytta till ett annat land - med mig. att jag är den personen du "flyr" med. fan alltså, tack för att du finns. jag älskar dig denice, så jävla mycket!

!

8  och en halv timme nu. idol om en halvtimme och vi har tv på rummet (y)

:(

tröttsam dag. kollar på unga mödrar och äter godis på sjukan. jag hoppas verkligen allt löser sig.. är så orolig


@karolinska

idag har jag varit livrädd. en vän till mig mår inte direkt okej och sitter nu på karolinska med jennifer och izabel. vi sover över här inatt för observation. skriver imorgon. puss


jahap ett sådan där onödigt inlägg.. igen!

skolan, yääy vad jag är pigg idag, hähähähäh aa fast nää. är dödstrött men nu är det mattematik och då ska jag vara fit for fight! wooooow


:')


nej jag vet

ett hjärta, och jag ger det till dig.

tjo

första dagen på jobbet efter två månaders semester. fötterna är helt slut.. men ändå skönt att komma ihång igen faktiskt! nu ska jag sova en stund, sedan laga mat till mig och mamma och sen ska vi äta nybakta bullar till mamma mie :) hur låter inte det liksooom? hähäh

when i smile, i smile for you


dagens


en älva till lillesyster!


i väntan...

usch vad tråkigt det är att bara sitta och vänta.. denice är fortfarande på dopmiddagen och ida sitter fortfarande i sin säng.. suck :(

här har ni en riktigt snygg tjej. men i italien tar dom en för den man är!


en vacker morgon

vaknade precis, är helt typ jätte trött. igår i alla fall så var jag först med madde, emelie, emelie, bianca och milka sedan åkte jag och emelie till robin i spånga och dom andra till fryk i hornstull. kvällen blev lyckad tycker jag, jag hade väldigt trevligt! :) nu ligger jag här i min ensamhet i min säng. ikväll blir det förmodligen nya tag, då jag ska vara med min bääääääääbi denice! och imorgon..... då börjar jag jobba igen, men faktiskt så ska det bli kul att se alla igen :) men jag börjar 9.. jaja sånt är livet! nu ska jag sätta på en film! hej på er!

jag och min fina vän emelie igår!


dagens


yapyap

äntligen fredag, ikväll blir det tjejkväll med emelie, emelie och milka. och sedan får vi se vart kvällen tar oss, hoffe kanske? näääe. menmen, nu ska det bli film! pyss


förstår ni nu?


italien, det är där vi ska leva, det är där vi ska dö, bästa vän!


det är verkligen inte lätt

min saknad till er är verkligen så himla stor. till er alla, det är som att ni alla är en enda person, som min pojkvän och jag inte klarar mig utan. fan alltså fanfanfan vad jag saknar er. och det finns inte en enda person som förstår vad jag menar mer än denice som känner precis likadant.

ni är människor som vilka andra människor som helst men det som gör er så jävla bra det är era personligheter, era vänligheter era skratt, allt. ta mig inte fel nu, jag älskar mina vänner i sverige, så jävla mycket men i italien är det helt.. helt sjukt. jag trivs med er varje sekund, och just nu går det inte att hålla mig från tårar. om jag bara kunde vara där nu, sitta på någon bar eller dansa på något disco och bara skratta och inte ha något problem överhuvudtaget. jag gör allt nu, jag ska jobba så hårt jag kan, dra in på allt jag kan, aa jag ska göra allt för att komma till er så ofta jag kan, för det är det jag vill. om två år flyttar vi till er, och det har avrit en dröm nu en längre tid, och jag ska nå upp till min dröm! jag älskar er alla!

ursäkta bilden, men ser ni lyckan i oss?

jag just nu haha så jävla övertrött tjej




grattis på födelsedagen min finaste vän!


inget utan dig

utan dig tror jag inte jag skulle ha någon blick på livet alls.
du gör mig stark, lillebror! jag älskar dig


det finns bara en som känner dig bäst.. du själv


SÅ JÄVLA GLAD

idag är ida på ett jäkla bra humör :D men en sak stör mig.. och det är mitt hår.. har ingen bra hårdag och måste färga blont nununu! hejpåer

ska vi hissa eller dissa? humm.. haha


världens bästa carro!!!


webbdesign vare

sitter på lektion och precis kollat massor med resor. funderar på att åka till italien i april med denajs och hälsa på våra vänner och sedan rhodos och italien i somamr, fy i helvete vad jag längtar. hoppas detta år går fooort!

åh kolla vad härligt.. längtarlängtarlängtar!


kom precis till skolan

sitter i skolan nu, har faktiskt inte en aning om vad vi har för lektion men tråkigt är det i alla fall. bloggar när jag kommit hem. tjing!


@donken!

sitter som sagt på donken, kul va? såhär glada är vi just nu!


träffade även min älskade raini


sorry

i fredags fyllde som sagt min lillasyster 2 år, igår firade vi henne med glass och köttbullar :)) och titta vilken fin vagn hon fick av pappa hihihi


in da school

mina älskade vänner, joakim och emelie!


!

nojjig flicka..

jadu

kollade på bilder på en lägenhet vi förmodligen köper/hyr i italien. den avr fin :) visar sen. puss

söndag

firade min söta lillasyster med glass och köttbullar, mums :))) nu kollar vi på pippi och snart kan jag lova er att det är sussnings dags för mig!


gårdagens och fredagen

i fredags var jag med madde och bianca i tumba, det var väl sådär. blev dock väldigt sent men det var okej. igår var jag med denice i sumpan hos jocke med ohlsson osv det var väl okej helt okej. blev ite lika sent igår men gissa vilka vi träffar påvägen hem på tunnelbanan? :))) Wagi och Fällman, det var kul haha! menmen nu ska jag snart röra mig hemmåt till småsyskonen och pappa :)


försenad gratulation

glömde skriva igår men grattis världens bästa lillasyster. hon blev två hela år igår och jäklar vad tiden går fort. jag älskar dig mika


finns det något finare..


bästa


tröttjej.nu

skolan, fan avd trött jag är idag. helt sjukt, men vafan det är ju fredag så det är bara att hålla ut till kvällen :)


du är min fina


bröstsim och gubbsjuka

satt precis och berättade för en nära vän hur mycket jag tycker om henne. då började jag också tänka på alla mina vänner tillsammans, fan alltså, svårt att förklara hur mycket jag tycker ome er. skulle jag inte hade er idag hade jag förmodligen inte haft något. en viktig sak jag vill att mina läsare ska veta, det är att jag gör allt och då menar jag allt för mina vänner, dom är det viktigaste för mig.

-

ingen blogg lust idag, kanske ikväll. hej!

hehe

jag vet att jag lovade allt med bilderna men jag har verkligen ingen ork för det.. det blir när det blir helt enkelt. en fråga bara, hur fan kan jag vara så trött?

saknar dig, saknar italien ..


cooltjej.se

kom precis hem från skolan, helt slut i fötterna.. väntar nu på en liten fillefjunka. ikväll ska det hyras film och bara ta det lugnt, SKÖNNNNNT! menmen, hare!

jag älsakr dig. mest


hej

en trött shäy. sitter i alla fall i skolan just nu, mentorstid i två timmar, det är bra! menmen, skriver senare. ciao


RSS 2.0