Två stycker som både betyder mycker och som jag just nu tänker på lite extra


Jagälskarer

Yey

Ida i ett nötskal.. Jag ahr räcknat HELT fel.. Jävlafan alltså. Fick precis höra det jag orftast hör av underba Daniel: Du är alltid trött.. H3h3 he knows me verry well... Jaja, väntar på mamma sen sak vi äta pizza :)))) Ledig imorgon, waaaaaaaaaaaaaaay. :D Jag är en glad chey idag!

Whats up?

Jävla skit svenska sjukvården alltså

Ida är ARG

No school

Försov mig, to bad. Menmen, börjar halv ett så var ingen idé att gå till skolan för slutar typ halv tre ändå. Idag ska jag istället till stan och fika med Julia, eftersom jag vaknade lite försent så hann jag inte fika med Daniel, hähä jaja träffa Julia, förmodligen till Hemma hos Kaj och bestämma lite mer :) Sen hem till mammsen. Nu ska jag duscha, puss!

Jag och min fina Emelie

Time to bed

Nu ska jag sova, imorgon blir det fika med Daniel sedan skola, känns toppen galoppen! Puss

puss och hej


Godnatt!

Satt precis och skrev massor om priutdelningen och sen försvann allt, jag skriver inte om det alltså, haha! Jaja nu ska jag sova :)

NEO !

Jag ahr den fianste bror som finns på denna jord. Fan vad ajg är glad att du finns, du gör mig så himla stark min fina Neo <3

Du är det bästa jag någonsin haft


Tack för att du alltid är där, för att du alltid bryr dig om mig till 1000%


det finaste jag har


Ibland får man må lite sämre

Dags för ett sånt där långt inlägg. Sitter nu hemma bredvid min fina bror och leker med små legogubbar, sånna där gubbar som absolut inte har några problem, de har inte ens ett liv utan det är vi människor som styr deras små legoliv, hur de ska se ut, vart de ska bo, vad de ska jobba med, allt. Och nästa dag, ja då är allt annorlunda för den lilla legogubben. Igår var ingen bra dag för mig, jobbet var kaos och allt annat var kaos, jag ville inte äta på hela dagen, jag ville inte dricka på hela dagen, något var inte som det skulle. Igårkväll mådde jag sådär lite halv bra, ni vet när det är blött och glansigt i ögonen och det ända man vill är att komma bort från allting, stänga av allt, mobilen, datorn, hjärnan och kroppen. Skolan pressar mig hela tiden, inte bara det, jobbet är en del i detta, vänner är en del i detta. Jag kan inte dela upp vad som är viktigare än annat, allt är viktigt för mig, allt verkligen allt och allt överbelastas i mitt huvud så den snart kommer sprängas, jag vet inte om det är någon som kännt som jag, att man bara vill bort, inte dö men bort, från den vardagen man har idag, den blir för enformlig och jobbigt ibland. Jag har fina vänner som stöttar mig till tusen, och då menar jag till tusen men sen finns det även dom här elaka människorna, de som absolut inte har något hjärta för något öre, de som sviken och gör en illa, sånna gillar inte jag, vänner man tror var äkta men visade sig inte vara det. Jag skiter i dom fullkomligt, sånna ska man inte lägga ner tid på, det är det riktiga vännerna som betyder något som man ska bry sig om. Men ibland vill jag ändå bry mig om de elaka, för jag ser inte meningen med att vara elak ochh därför tror jag inte dom är det med flit. Allt snurrar runt huvudet, killar är inget jag vill ha att göra med för tillfället, jag vill vara med min familj och mina vänner, få dom att må bra i första hand sen kan jag fokusera på killar. Blev hemma idag för att varva ner från allt, det behövde jag. Som tur är är båda mina syskon och min pappa hemma också, vi ska snart ut i snön och leka, som de små barnen gör, ni vet dom som absolut inte har några problem, kanske något men inte större än att någon leksak gått sönder.

En kväll på prisutdelningen för filmfestivalen


Min fina pappa och jag

Sponsor

h3h3 stålt*

Det var en del people..



h3h3 dom ville filma mina skor litegranna också :))

Dålig bild, men prisutdelarna och vinnarna!


Min fianste, du får mig att gråta glädjetårar!


Klassen Pyrets julgran


God jul!


min favorit bild från i sommras


Detta är min absoluta favorit bild från i sommras, vet egentligen inte varit. Det är på utö en dag i juli med Denice familj och jag och Denice somnade. Du är mitt finaste Denice


Vem bytte sol mor snö?


Morr, jag vill inte frysa, jag vill ligga vid poolen i italy. NUNU!!


Hell yeah


Kommer ni ihåg tjejer? En iskall dag på gröna lund i 6 timmar och vad hann vi? Tre arttraktioner (y)


blond vs brunett


En vanlig dag i skolan.. en fredag

Snart ska jag iväg och träffa Daniel :)) Ser kanppt vad jag skriver dock, Thomas tog precis kort på mig med världens blixt... Jises säger jag bara. Jaja såhär kul har vi ..

Izabelle, Ida, Thomas och Emelie

Tack för ni väntar!

Jag älskar mina läsare, gud så jag älskar er! Jag är jätte ledsen för att jag inte uppdaterat något men grejen är dena tt mitt internet hemma har varit fel på och igår kom min syster hem och har inte sett henne på ett tag sen blev jag inryckt på jobbet i sista sekund.. Menmen, nu är det i alla fall Fredag, så jävla skönt! Ikväll har jag inte ritkigt bestämt vad jag ska göra, kanske Nicen eller kanske bio eller kanske något anant, jag vet inte riktigt än, alla är typ sjuka :( Menmen, imorgon ska jag i alla fall följa med pappa på prisutdelningen för filmfestivalen, ska bli jätte kul faktiskt :) Sen vill jag även säga att mitt inrnet fungerar nu yey, så nu kommer jag igång igen :) Tack för ni inte försvunnit, älskade läsare!

Give me summer

blä

Jätte förlåt (igen) mitt internet fungerar inte!! Jag ska bli bättre, jag lovar! Och angående mitt hår? Jag är inte blond nu :) ?

Så här glad är jag idag och vet ni varför? ARMANDO SLA FLYTTA TILL MALMÖ I JANUARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOHO

Skolan

Jesper och Filip var precis här, jätte kul att se dom faktiskt! Saknat dom både masssor! :) Nu slutar jag snart och då ska jag heeeeeeeem :) Kramisar

Hej!

Älskar plättar med sylt / Jesper Fagerlund


!!

Jag vet att jag har uppdaterat väldigt dåligt, och jag ska bli bättre på det, men är i skolan just nu så får bättre mig ikväll hemma :))) och då ska jag även visa en bild när jag var blond :)

yey

Nu kom mamma hem, wi

tråk tjej

Okej en tjej med inget att göra. Har inte gjort annat än att suttit vid facbook och kollar nickelodeon, kul life! Menmen, imorgon är det skola igen, men sovmorgon till halv 1, yey! Jaja, väntar på mor min och då ska det färgas hår, hähä

tja!

Världens finste par/människor!

Alex har varit min vän ett bra tag nu med Evelina än en nyfunnin fining/vän. Jag tror aldrig att jag sett ett finare par en dom här. Och det finaste med dom är att dom bor i två helt olika städer, men ni får det att fungera i alla fall. JAg vill önska er all lycka och jag hoppas att ni aldrig lämnar varandra. Jag älskar er!


Ledig skön måndag

Ledig idag, jävligt skönt om jag får tillägga! Sen vill jag också be om ursäkt för dålig uppdatering, idag tror jag faktiskt inte att jag ska göra någonting alls. Kanske ner till hemmahoskaj och prata lite om min födelsedag! Menmen.

Ps. Denice, du vet att jag älskar dig och alltid finns vid din sida va? Ds.

Lördag

Inget blogg sug just nu, min hals kliar och mina ögonlock klickar. FY! Skriver imorgon, puss

Det är min pappa det! :)))))

Tack världens finaste pappa för Iphone <3 Du är bäst!

Fredag!

Sitter i skolan, UF sen hem och ta det lugnt ett tag sen party med Emelie och Emelie, i like! :))) Vad ska ni söta läsare hitta på ikväll? :)


Glad tjej!

Kom precis hem från jobbet. Hade en rolig kväll idag på jobbet, har skrattat hela kvällen. Min önskan var att få stänga med bästa Ali och det fick jag! Vi skrattade och pratade om allt möjligt, hade inte många kunder så fick mycket tid till flams, var jätte kul att verkligen att bara öppna munnen och bara skratta så mycket jag kunde, kunde inte ens sluta. Sånt tycker jag om! Människor som får mig att må bra är bra, bättre än bra, dom är bäst! En annan som får mig glad är Danne, hihi han är också bäst! Idag är jag väldigt glad faktiskt, och kärleksfull men tyvärr är jag väldigt trött så ska nog sova snart :( Hoppas på en glad dag imorgon också, vet dock inte vad jag ska göra imorgon men det kommer jag väl på! hihih kommer säkeryt ett till inlägg sen vi får se. Mystime!

Kärlek - var är du?

Spökisar

Jag måste berätta om en jätte läskig sak! Alla vet förmodligen vid det här laget att jag är väldigt rädd och tror på spöken! Igår när jag och Julia hade ätit och sådär och gjort det vi skulle, så skulle Julia gå. När vi kom ut i hallen så skriker jag till och frågar Julia: är det du som ställt skorna sådär? Då säger Julia men varför skulle jag gjort det? Jag blir livrädd, för jag ställer inte mina skor, pappas skor och pappas tofflor på en spikrak linje i hallen, alltså jag höll på att skita ner mig. Efter det gick jag och Julia runt i hela lägenheten och letade efter någon människa som kanske kommit in? Men nää.. Jag satte mig i min säng och varken duschade eller tog bort sminket, gick inte på toa, hämtade inte mitt nattvätten - Ingenting, jag vågade inte sätta ner fötterna på golvet om någon jävel skulle ligga under min säng.. Menmen sen somnade jag tillslut väldigt sent, sen kom jag på att det var Tordsag dagen efter vilket betyder att jag inte får komma försent för dom lektionerna har gått bort väldigt mycket för mig så behövde sova tyckte jag.. Så jag sov, .. Sen ringde klockan tidigt imorse och jag fick springa till bussen, men jag hann, jag kom faktiskt inte försent! hiih Stolt tjej! Men nu väntar jag bara på en försoven Emelie, hehehe sen sak vi redovisa! Kraaaaaaamis

Idis


Arå!

Jag vet att det är sent men jag är väldigt livrädd måste jag faktiskt säga! Menmen hursomhelst.. Efter skolan träffade jag Julia och bestämde och pratade om våran födelsedag, det var kul :D Sen åkte vi hem till mig och lagade mat, haha gick skit bra faktiskt! Men nu måste jag faktiskt säga godnatt, är hur trött som helst och inte så himla glad.. Men skriver imorgon, jobb imorgon förresten, jihooowa, aa fast nää.. Natti!

Sliten tjej va?

Grattis på födelsedagen Sandra!

Jag är har världens bästa mentor. Hon bjöd mig, sandra, sandra och emelie på fika. Just love her! Världens bästa!!!!

Fick en fråga

Ska du flytta till italien? :O
Hur kommer det sig att du ska flytta just dit? oc hur känne rdu så många där, berätta allt i bloggen förstår ingenting :)
ps. du är jättesöt och har en bra blogg

Ja jag ska flytta till Italien :) Jadu, jag har som sagt släkt där så jag har varit där flera gånger per år sen jag var kanske 10 år. Men har avrit där med Denice sedan 2007 och både hon och jag har lärt känna en massa vänner där och blev sedan kär i landet kan man säga. Vi tycker att människorna där är så frutkansvärt trevliga och annorlunda mot andra människor som exempel från Sverige. Vi kommer förmodligen öppna eget ellet köpa in oss på en kompis företag som hon har i Malta! :)
Tack så mycket, jag gör så gott jag kan :) Och jag kommer absolut inte sluta blogga för att jag flyttar dit. :) Kram!

nu drar jag till school


Skolan

Godmorgon godmorgon! Nu ska jag snart gå upp ur sängen och duscha :))) Sen bege mig till skolan, älskar när man vaknar av sen själv en timme innan man ställt klockan, då kan man söla ihjäl sig, så slipper man stressa :) Efter skolan ska jag träffa Julia och ta en fika och planera varje  liten ditalj till våran födelsedagsfes :) Hejhopp! skriver från skolan sen.

bästizzzz

GOD-NATT

Natti

Hon där

Jag vet inte om jag har presenterat min bästavän? Aa, Denice heter hon. Hon är snygg!


Beforse you say something


mika tycker om kameror =))))


bra fråga.............

Sitter och väntar på mina syskon och pappa, dom, brukar komma runt kvart i fyra men inte today, where are they? hmm.. jaja

min fina

jadå

Precis bakat en kladdkaka, som varken blev kladdig eller en kaka, menmen, får väl ge det till dom små. Imorgon SKA jag till skolan, önska mig lycka till.. Pööss

The last fool never dies


Jag måste säga det igen - jag älskar dig så otroligt mucket


Nonna!


Fina du <3


en bild som aldrig skulle få komma ut i omvärlden men jag läger upp den nu!


Jag älskar dig hur mycket som helst


i giving up


Tisdag morgon

Moooooorning! Vilken underbar dag.. hähä, nää. Imorgoon ska jag försöka släpa mitt feta arsle till skolan, jag orkar inte sitta här och svettas mer! Menmen, ska hitta på något rolig att äta för annars dör jag sen får jag se vad dom händer, film kanske? Haha :) Kramisar

du är så himla bra!

Du är bra på alla sätt och vis


du är underbar


Neo: Ida, kan du laga mina ben?
Fick jag en enda önskan här i världen så skulle det var att laga dina ben min älskling


Natti

Nu ska jag nog sleepa. Godnatt världen

Mandinnnnoo


Fick ett oväntat samtal igår 03.40. Det var av den här underbara killen, han bad mig och Denice att komma till Danmark över jul för att fira jul med han och hans familj. Finns det några finare människor? Jag älskar er


!

Try too forget


DP

Du är bäst, och det står jag fast vid!


Denice Maria Thunberg

Du är den människan som jag alltid kommer att säga allt till.
Du är den människan som jag alltid kommer lita på.
Du är den människan som alltid kommer att stå högst upp på mina listor.
Du är den människan som betyder mest för mig.
Du är den människan som är allt för mig.
Du är den människan som jag älskar mer än allt på denna jord.
Du är den människan som är min bästavän!


sjuk

Hemma imorgon också, suck... Kan någon komma på något roligt man kan göra när man är sjuk ? :) Nääe tänkte väl det, dator, tv, sova ... no more. Jaja, nu ska jag kolla min 5445414 film idag, yey!puss

Belutsångest..

.. fan alltså, aa det är nog det ordet jag det detta inlägg. Jag har svårt att bestämma mig när det gäller en hel del, det är frustrerande och väldigt jobbigt måste jag säga. Nu när man har så himla mycket att göra.. När man är sjuk, ja då kommer mycket tankar upp runt, kärlek, älskar jag den? Ska jag ge upp den? Fan det finns massa killar, är dom bättre eller är dom sämre? Ska jag sluta på mitt jobb och söka nytt? Nää jag trivs, jag vill inte sluta, eller? Hur blir det nu i sommar nudå men Rhodos och Italien vill jag någon annanstans också kanske? GAAAAH blir galen, min hjärna vill sova några år.. But this is the life!

Hon Maria gillar att fråga ;)

kan du inte börja skriva lite kring olika ämnen då och då? kanske om framtiden, arbete, kärlek, vänner :)
- Det kan jag göra men det krävs mer tid än vad jag har just nu, just nu skriver jag lite mer vad som ploppar upp i mitt huvud. Men självklart! :)

Sjuk shey

Nu har jag äntligen tid, är som sagt hemma idag och som jag ser det så lär jag nog vara hemma imorgon också :/ Mår jätte super dåligt, det är inte kul alls! Menmen, har inte mycket att skriva när jag är sjuk, kommer lite uppploppande inlägg lite då och då, you know me. Jaja nu ska jag kolla film :) Kram!

tänk om man vore såhär glad nu.. (Italien i sommras)

Mycket frågor om Italien!

När ni flyttar till Italien vad ska ni då jobba med där? Har ni planer för eran framtid där?
- Vi har en del planer. Först ville vi öppna eget, en butik men i Italien är det väldigt svårt att få den platsen så vi tänkte se om vi kan få öppna een butik åt min tjejkompis som har eget på Malta, för dom ska öppna i mesta delen av Europa så det är ine omöjligt. Annars öppnar vi något som inte kräven en butik! Ja dethär är väl störst delen av våran framtid, egentligen. Men vi planerar ju inte att flytta dit föralltid utan kanske fem sex år men det är klart går allt bra så kommer vi förmodligen stanna längre!

Det rullar in frågor! :)

Vart i Italien bor din släkt? Kan du och Denice italienska, alltså så att ni pratar det när ni är där?
- De egentligen lite utspritt i Italien, vissa i Norra Italien men den "närmsta" släkten eller vad man ska säga, dom bor på Sicilien/Palermo. Jag och Denice kan väl förstå mer än vad vi kan snacka, vi pratar ju inte flytande men vi kan prata och göra oss förstodda. :)

Love questions

Fick tre frågor till av Maria :)

1. Varför skiljde sig dina föräldrar och hur gammal var du då?
- Jag var ett år när de skilde sig och ajg vet egentligen inte riktigt varför, antar att det för att de inte kom överrens eller bråk eller annat.
2. Det bästa som hänt dig, ett speciellt minne du minns väl.
- Oj, jadu.. Det bästa är nog när min lillebror föddes och jag fick veta att han överlevde, det är nog det bästa som hänt mig faktiskt!
3. Beskriv Italien för dig i en mening.
- Jag skulle nog kunna dö för det landet.

Min pappa!

Jag vet inte varför men det är inte ofta jag säger att jag älskar dig, alldeles för sällan. Det finns så himla mycket jag vill säga till dig, och det finns så många tillfällen som jag bara velat skrika ut hur mycket jag älskar dig, det finns så många tillfällen jag tällt många tårar över hur mycket jag älskar dig. Idag är det farsdag och jag hade tyvärr ingen present, vilket jag självklart borde haft men jag känner ändå att ord betyder mer än saker. Du har alltid varit den bästa pappan i hela världen, den pappan som jag tror de flesta skulle gjort allt för. Du är en sån där pappa som aldrig vill skrika eller bråka, du har alltid velat lösa allt på bästa möjliga sätt. Jag kan nog faktiskt inte komma på en enda gång som jag kännt: fy vad sur jag är på pappa. Jag tycker nästan synd om dig när vi bråkat. Jag tänker på dig så himla mycket hela hela tiden och du har alltid funnits för mig och gjort allt för mig/emilia. Du betyder så mycket mer än bara mycket och du är så himla mycket mer än bara en pappa för mig, du är allt och skulle ha grymt svårt att klara mig utan dig, skulle inte ens klara mig. Jag älskar dig pappa, så himla mycket, tack för att just du är du och för att just du är min pappa. Grattis på farsdag!

Tycker inte om dethär!

Hatar att vara sjuk... Brukar aldrig varit sjuk men tror inte att det här har varit mitt år direkt.. Sämsta hitills tror jag. Hemma imorgon från skolan, fy vad tråkigt :/ Men vad ska man göra? Är man sjuk så är man sjuk :( Blir bara jätte deppig och ledsen när jag mår såhär.. Fyfan det är inte kul, mår bajs, är otrevlig, är osocial och bara negatva saker. FY! Försöker få hit Danne imorgon en stund för att hälsa på mig så jag kanske kan få något bättre humör.


Svar på frågestunden

1. Du verkar vara en väldigt glad och obekymrad tjej, har du inga som helst problem?
- Jag har problem, det har alla människor men saken med mig är att jag inte tycker om att visa för andra om jag mår dåligt.
2. Vill du någon pojkvän nu?
- Vill och vill, klart jag vill om jag blir kär.
3. Är du intresserad av någon nu?
- Ja det kan man väl säga
4. Vilket dautm fyller du år?
- 22 mars 1993
5. Bh storlek?
- 75 D
6. Vad gör att Denice är din bästa vän?
- Det går nog inte att beskriva, jag har bara läst mig att det är hon som är min bästa vän, hon finns alltid för mig och tror inte att det finns någon som Denice. Du är bäst i mina ögon
7. Hur länge har du och Denice kännt varandra?
- 9 år
8. Är du kär i någon i Italien?
- Nej jag är inte kär i någon där, jag tycker om vissa mer än andra kanske men inte kär!
9.Vad är anledningen till att du till flytta dit?
- Alla människor, min släkt och ja allt egentligen..
10. Hur gamla är dina syskon?
- 2, 5 och 20
11. Har du någon ovän?
- Jag hatar att bråka eller att ha ovänner så jag undviker det men alla människor är väl inte omtyckta av alla och alla gillar inte alla så klart jag har det men ingen jag bråkar med.
12. Söker du fel/bråk?
- Tvärtom!
13. Du har en jätte fin kropp, vad har du för storlekar?
- Oj, skor har jag 37, tröjor/klänningar 36 ibland 38, beror på vad det är för material och sådär runt tuttarna och byxor vet jag inte, använder knappt några jeans, men 38 kanske.
14. Vilka är dom "fem" du kan lita på?
- Denice, Bianca, Emelie, Stoffe och Marcus.
15. Vad heter dina föräldrar?
- Carina och Niklas
16. Varför Italien?
- Jadu, skrev det lite högra upp så
17. Vilka är det på din header?
- Jag och Denice
18. Varför vill du lämna ditt hemland för ett annat land?
- Italien känns som mitt hemland, ahr släkt där som gör att känslan blir som mitt hemland och sen känner jag att jag trivs bättre där men som sagt, kan ibland behöva mer här..
19. Jag trodde dina föräldrar vad skilda?
- Ja det är dom, antar att du syftade på inlägget lite längre ner, mina föräldrar är vänner och kan umgås väldigt bra :)
20. Vart bor din syster?
- Hudiksvall
21. Finns det någon du träffar/tycker om?
- Jag tycker om en kille sen lång tid tillbaka men jag känner mig väldigt osäker för tillfället men vi får se.
22. Tycker du om barn?
- Till en viss mängd :p Nej men barn är underbara varelser!
23. Vill du ha barn och när isåfall?
- Jag vill ha barn och det kommer ske när jag hittat människan jag vill ah det med och känner mig redo.
24. Vill du gifta dig?
- Ja absolut
25. Röker du?
- Nej det gör jag inte
26. Varför bloggar du?
- För att jag älskar att skriva och dela med mig
27. Kan du lägga ut mer "veckans outfit"?
- Ska försöka, vet att jag är dålig på det men nu vill inte min kamera sammarbeta heller så..

Har du fler frågor så fråga när ni vill :) Svarade så bra jag kunde!


hoho?!

Vad hände med att folk ville ha frågestund? hääälllå?

Trött, snorig tjej

Vaknade precis, fy helvetes jävla skit vad jag är förkyld, jävla vinter alltså, försvinn!!!!!! Jaja, idag komma mina syskon hem jiiiipi, yäy sen får jag se vad jag hittar på :) Puss


Mamma min



Måste säga att jag har en svårslagen mamma! Love you!


Familjen Coolers

Hallå alla vänner! ikväll är det myskväll hemma med madre och padre. Vad tycker mi om Familjen Coolers? snygga eller hur? vem tycker ni att jag är lik? måste säga att madre är väldigt cool...och padre försöker ju vara lika cool, men...kanske att jag är coolast? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Ida har blivit bloggraped, av madre! för er som inte vet vem madre är så kan jag berätta att det är Idas kära mor. Nu ska jag berätta nåt om Ida som ingen vet....när Ida gick på dagis så berättade hon att hon fått en häst och att den bodde på vår vind. En dag stod alla barnen på gården och hängde över räcket och väntade på att jag skulle komma och hämta Ida med hästen och vagn. Ida hade lovat alla att de skulle få åka en tur runt kvarteret. När jag kom ensam och hämtade Ida förklarade hon att hästen vilade...Hm, vilken dotter jag har! väldigt påhittig och väldigt söt


Frågestund

Fått önskemål om frågestund så nu kör vi, fråga vad ni vill, svarar imorgon :) Godnatt på er sötisar!


Myskväll

Sitter i soffan med både mamma och pappa hos pappa :) Vi har kollat på både What happens in Vegas och This is England, det var bra och det var mysigt :) Åt även gott hihi! Känns som om det är dags att lägga sig snart men aa jag vet inte, vill nog vara uppe ett tag till :) Vet inte riktigt vad jag ska säga, har en mamma och en pappa som sitter och glor vad jag skriver om men tycker det är mer än jobbigt så! Menmen :) Hejpåer!

mamma gillar inte kameror


Sen får vi ju inte glömma den lille..


& så lillesyster, jag älskar dig lika mycket. Du och Neo är bland det finaste i mitt liv <3


min stolthet


Det här är min lillebror, min söta älskade fina lillebror. Jag är så glad att du finns, du stärker mig, du stäker mitt liv. Ska jag vara helt fullt seriös så tror jag att jag skulle ha det både jobbigt och svårt utan dig. Att du har en skada spelar mig ingen roll, du är fortfrande du och det kommer du alltid vara. Jag älskar dig så himla mycket Neo, alla dagar för mig är inte dom enklaste men du gör dom åtminnståne lättare. Jag älskar dig min fina bror. Mest av allt


Lördag

Hade en trevlig kväll igår. Började hos Emelie med Bianca, Milka och Alina sedan åkte vi till Högdalen till Andreas där Viktor, Ludde och co var och tillslut kom Jamie och Adam och tog över, haha nej men det var trevligt! :) Sov sedan hos Bianca :) Idag skulle jag egentligen på bio med mamma och pappa men orkade inte det faktiskt så åkte hem och ikväll ska det mysas! Mamma kommer hit med pappa sen så ska vi äta gott och kolla på What happens i Vegas och efter det This is England! Hannes frågade tidigare om jag hade lust att komma dit för typ film och mys men orkade inte ikväll, vill vara hemma för en gångsskull, är så himla förkyld så det inte finns på världskartan alltså.. Jaja nog om det, ledig från jobbet imorgon också, yey! Nu ska jag kolla klart på 24timmar  :) Kram

Gammal bild på idis slidis.

j

Kvällen planerad! Den börjar hos Emelie med Emelie och Bianca kanske Milka sen bär det av på Stockholms gator, moahahhaha! Hep

hej

Trött tjej, känner mig som jag gjorde iförrgår - helt borta. Vet inte vad det är med mig alltså ena sekunden mår jag prima andra piss.. Jaja, äter middag med pappa ikväll sedan ska jag träffa Binci jihoooowa menmen nu ska jag göra något vettigt som typ, plugga? Näääe har faktiskt rast ihihihmiihihi.

Ursäkta bilden, hittade ingen fulare!

Lust att skriva om lucia (?)

Känner mig helt plötsligt frisk (?) Av någon konstig anledning.. Menmen, ska nu kolla Beck - Levande begravd. Puss


Inte lucia men julen i nian (?) eller nääe åttan måste det varit!

brrr

Ska snart bege mig till mami :)) Tror inte att det blir någon utgång imorgon, Lördag kanske men vi får se hur pigg tjejen är. Menmen, nu ska jag ut i det kalla. puss!


Hatar ensamhet

Sjuklingen ska nu kolla på en fiilm! Känner mig hur jäkla bra som helst när jag ligger ner.. är jag ställer mig upp är en annan femma, känns som om hela jorden snurrrar..


Och SÅHÄR snygg är jag just nu..


Italien

Ligger nu med magont och snörvlig näsa i min svenska säng... Minusgrader och massa vitt, vart är mitt Italien? Jag vet inte om jag orkar vänta till 2012, det är långt, väldigt långt. Kollat igenom en massa bilder från alla dessa år vi vistats i paradiset, tårar rinner och leenden uppstår, en känsla av att saker händer er uppstår också. Jag har en oro när jag inte är med er, om någonting hänt er? Vad missar jag? Mitt hjärta gör ont utan er, jag behöver er närhet för att fungera som jag vill. Mycket tjat om detta land, jag vet.. Men har inget annat val, min blogg går mycket ut på tankar, och detta är tankar som ständigt skaver i mitt huvud.. Mitt fina land!


Torsdag

Sjukanmälde mig till jobbet också, vet inte riktigt hur jag kommer må senare idag så.. Jag hoppas detta inte hindrar mig för roligheter ihelgen :( Men det tror jag faktiskt inte, hoppas inte i alla fall! Jaja, jag tänkte sätta på en film och mysa en stund sen ikväll tänke jag åka till mammsen och äta gott och kanske kolla på en till film? :) Känns som en hyfsad Torsdag :) Hejpåer!

Glöm att visa pappas fina tårta som vi åt på hans 41årsdag :)


Måste ju bedge att jag saknar dig och dina fina föräldrar!


Sjukling

Fy satan vad jag hade ont i magen igår, mådde inte alls bra :( Idag är det väl bättre än inte helt bra, får massa hugg :( Är hemma från skolan så får vi se om jag orkar jobba sen, suck... Men får hoppas på det bästa. Nu ska jag i alla fall äta något om det går ner.. Puss på er mina kära läsare!

vill också tala om för er att jag älskar denna tjej, Bianca heter hon!


WOw YÄY

UF, wooooho det går super nu, fan avd bra det här kommer bli tjejer! Hihihih varit i skolan idag i alla fall, hade bara mentorstid och UF. Allt gick super idag, jag är en glad tjej idag! :D Ps. Saknar Daniel, ihih om du skulle läsa detta Ds.

Måste också visa bloggvärlden min sjukt snygga kusin ;)


Kallt, äckligt, snöigt..

Kom hem efter en låååååååååång resa hem i snöstormen, kul, verkligen.. SKIT KUL. Pappa är hemma nu, men guess what? Han ska iväg ikväll också, daddy :( Jaja, nu ska jag i alla fall ta en VARM dusch och se om mina fötter vill röra på sig igen.. Kramissar

Take me back too the summer


Envis tjej.. HAHHA!


Ida Anna Carina Lindquist



glad tjej!!!! hittade alla mina förlorde bidler/videos/filmer från förra året :D


Ett sista inlägg

Jag vill bli någons,
jag vill kunna komma på hur känslan är när man är kär igen,
jag vill ha fjärilar i magen,
jag vill ha en famn att komma hem till,
jag vill bli älskad,
jag vill skratta i någons knä,
jag vill gråta i någons knä,
jag vill att någon kysser mig i pannan och säger att allt kommer bli bra,
jag vill ha någon att bråka med ibland.
VAR ÄR DU`!?! JAG BLIR GALEN!

Walk alone..


nu ska idisen sova

Fick precis en order om att uppdatera mer, gaaaaaah jag är hemskt ledsen jag försöker men har så himla mycket plugg, men ska skriva så mycket jag bara kan, men kan ni bara göra mig en tjänst? Vad vill ni läsa??? hihihih

plugg, plugg och mera plugg

Vaknade precis, sov en stund och det var väldigt skönt ska jag säga.. Men nu har jag bara en massa ångest, fyfan, har så mycket plugg att jag blir alldeles trött, hur ska detta gå? :(


Where is the love?

Jag vill inte vara ensam länge. Jag kan inte vara ensam länge. Jag klarar inte att vara ensam längre. Jag saknar att ha någon att sova bredvid, att bli omhållen av, att bli älskad av och att bli saknad av. Man ska aldrig leta och det är nog det jag gjort, eller egentigen har jag inte det men det mesta har gått helt åt fel håll. Nu tänker jag inte leta mer men lite sällskap av någon som älskar mig skulle inte skada, jag saknar det. Så fruktansvärt mycket.

hennes namn var ida



i miss you



Sometimes

Det är inte alla som ser stjärnorna, var glad att just du ser dom. Jag skulle kunna göra allt för dig just nu. Allt.

Tack för att du finns


buona notte a tutti


This is the end of the story


-

Kvällen sltuade inte i Uppsala :( Tråkigt! Menmen blir i December istället, eller nästa helg! Vi kom i alla fall iväg till Spånga tillslut, det var jätte kul faktiskt :) Kom dock hem väldigt sent men det gick bra ändå :) Ikväll ska jag vara med Bianca :D Wiiiiiho

Fredagkväll

Okej har nu tre alternativ. Uppsala? Sunbyberg? Spånga? Vi får se vart kvällen tar oss! Ni får nog veta mer imorgon :) KRamizar

Inte ett steg utan


Jag älskar dig så himla mycket


Idag

Gud vad jag är trött... Fyfan, Uppsala idag då? Eller? Jag hoppas på det verkligen, saknar er!

Italy

Heeelu gott folk, sitter nu i Denice säng, again.. hEhE jag är busig. Pratade prcis med min käre syster i telefon, skrattade så jag grät, mer än så går vi inte in på, haha! Menmen ska komma till det jag egentligen loggde in för tt skriva om.

Italien, huvudämne? Ja.
Jag och Denice bestämde oss för att ta en promenad och börjde direkt snacka om Italien, fortsatte lite med våra planer osv, ärligt talat så förstår jag inte varför ingen tror oss, vad är det som gör att ni inte tror oss? Om ett och ett halvt år kommer vi sitta i Italien och inte åka hem förän vi är döende. Nä men på ett tag i alla fall. Det är mycket vi vill göra men mest av allt är nog att flytta dit, kan verkligen inte förkalra med ord, försök flera gånger men det är svårt - riktigt svårt faktiskt. Jaja nog om det, hoppas ni alla har förståelse och fattar varför vi gör detta. Punkt slut

Evigt trogna


GE MIG KÖRKORT

Höra min resa? Ja-adå! Från Älsjö till Sollentuna. Från Sollentuna till Karlberg. Från Karlberg till Sunbyberg. Från Sunbyberg till Mariehäll. (Glömde nycklarna) Från Mariehäll till Sunbyberg. Från Sunbyberg till Centralen. Från Centralen till Bandhagen (Emelie säger att jag ska till Örnsberg) Från Bandhagen till Älsjö. Från Älvsjö till Telefonplan. Från Telefonplan till Liljeholmen. Från Liljeholmen till Örnsberg. (Framme) Nu: Från Örnsberg till Centralen. Från Centralen till Sunbyberg. Från Synbyberg till Mariehäll. (Hemma) Sen: Från Mariehäll till Sunbyberg. Från Sunbyberg till Älvsjö. Från Älvsjö till Turingevägen. Sen kan jag få sova. (I hate kolektivtrafiken, ge mig körkort)

Bara för att visa en ful bild på två fina tjejer


lfvokorf

Hej :) Sitter hos Emelie och precis pluggat, fan avd stolt jag är faktiskt. Ska hen och hämta lite grejor och passa småskitarna sedan åka till Denice och sova dära. Inget jobb förän nästa vecka, happy! Hörs sen pEacE


Snygga brudar, jappjapp!


I still waiting..


Och en puss på det, nu har Ida haft kul med webben, hehehehhehe


hahahaha tror att hon är glad..


Rolig shääääy


-

Nu beger jag mig hemmåt. puss

Saknaden gör så ont


Med dig känner jag mig både trygg och glad - varje sekund


Tisdag

Har precis kolalt två olika filmer, bra var dom båda, hihi. Sitter nu och ge3kar med Denice fram för varsinna datorer, det är kul! Ska snart till mammsen, var ett tag sen nu, vi ska äta tacos och kolla något bra på tv och .. PLUGGA. Imorgon är det som sagt jobb halv 7 så ska försöka sova tidigt, hej på er!

Cool_tjej - Godnatt


Min finaste tjej

Jag älskar dig för mycket, alldeles för mycket min finaste Denice


Måndag på lovet

Woooho, fan vad glad jag blev av att se Mia och Mange!!! Nu ska vi i alla fall snart äta och sen beger jag mig till Kallhäll med Denice och ska kolla Marcus och co match, det ska bli kul att se dom igen, ihihihih men nu blir det foodi. Puss


fa avd jag älskar oss


Nuså

Nu drar jag in till stan med min bästa vän, vi ska shoppa, snacka skit och fika, hur bra låter inte det? häääääjrå


RSS 2.0