NYÅR

GOT NYTT ÅR PÅ ER ALLA! JAG HOPPAS ALLA FÅT EN LIKA BRA NÅRSAFTON SOM JAG KOMMER FÅ :D PUSS PÅ ER ALLA

I´m a lucky person

I have everything that I want
Andreas Lindqvist

En årsresumé för år 2008

Årets inledning:
Allt började med nyårsfirande hos Niclas Landeskog med Denice. Efter det träffade vi olika folk under hela kvällen. En riktigt mysig och lyckad nyår!


Pojkvänner under året:
Kasper som var ett svin som tog slut i Juni. Peter som tog slut den 31 November. Och min nuvarnade älskling, som jag aldrig tänker låta gå.



Vänskap:
Under 2008 har jag inte direkt förlorat någon/några vänner men jag har fått en massa nya. Bland annat min pojkvän och hand vänner, och måste säga att det är ett så himmlans bra umgänge, mår verkligen bra nu :)



Resor:
- Har inte varit på så många resor iår men i början av sommaren var jag med Denice i Italien i två veckor och bodde hos min morfar, riktigt mysig resa måste jag säga!



- Någon vecka efter att jag och Denice kom hem åkte jag och Sanna ner till morfar och stannade i två veckor, och det var lika skönt det, fast jag saknar många :(



- Sen vet jag inte om det riktigt räknas men var på klassresa i Mora med min underbara klass.



Livsförändringar:
Kan tyvärr inga direkt datum på allt men ska försöka. Förlåt syster kommer tyvärr inte ihåg ditt datum, men för tre månader sen föddes min älskade lillasyster Mika. I Sommras gick min gammel mormor bort :( Och det änns faktiskt som att det är något som saknas..

(Har tyvärr inga bilder, det kommer)

Årets bästa händelse:
Oj vad svårt.. Det här var verkligen svårt. Jag har varit med om så mycket det här året men om jag måste välja något så måste det nog vara att jag hittat någon som jag verkligen älskar och någon som tar hand om mig och verkligen visar att det är mig han älskar. Andreas Lindqvist!



Årets sämsta händelse:
Jag tror det var när gammel mormor gick bort.. Hon har varit som släktens maskot.

(Har inga bilder)

Händelser som fått familjen närmare varandra:
- I sommar gifte sig min pappa och hans fru. Mie och Niklas Lindqvist.



- Min mamma och hennes pojkvän har flyttat ihop till en jätte fin lägenhet i hammarbysjöstad :)

(Har inga bilder)

Slutet:
I år blir det samma visa som förra året med min bästavän Denice. Får se hur vi riktigt ska göra men fira tillsammans har blivigt lite som en tradition :) Och jag hoppas på att det blir lika bra som förra året!

Vill bara tacka alla för detta underbara år och önskar er också ett jätte gott nytt år!




.

Ledsen att jag är så dålig på att uppdatera.. Men det är ju faktiskt lov så man får ju tänka lite så också xD Igår åkte jag och Listan hem till Sanna och sa jag hejdå eftersom att hon åker till Thailand imorgon :( Kommer verkligen sakna lillfjonkan.. Menmen, ska iallafall bli super duper kul att träffa henne sen när hon kommer hem ! Sen åkte jag och älsklingen hem till honom och tittade på film och somnade. Imorse åkte jag till Handen med Lisa och Veronica och shoppade lite, underkläder, nyårsklänning och lite annat, lägger in bilder sen :) Sen åkte vi tjejer hem till Veronica och höll på att bli överkörd av busshelvettet sen gick vi hem till Veronica och hade mysigt en stund sen åkte vi till Benne och träffade resten. Sen treäffade jag Julia och ska sova där inatt! Skriver imorgon gott folk. Godnatt

PYSSSSS

Julafton snart slut

Ligger i sängen och gör absolut ingenting. Vilken julafton det varit.. Jag berättade ju lite i förra inlägget om vad jag fick men inte vad jag fick av pappa. Jag fick en till plattong som vi ska lämna tillbaka, en spa dag, nagelgel grej, alltså fixa naglarna så att dom är fina till nyår :) Sen fick jag underkläder och lite annat. Så nu ska jag på Fredag till stan med Lisa och shoppppppa loss, Måste hitta några fina nyårsskor och klänning :D Några tips? Nu ska jag iallafall sova, ska upp runt elva imorgon för att träffa älskling, Flink och Abbe, men jag skriver så fort jag kan :) Tjing!

Jag har världens bästa pojkvän, som jag aldrig kan få en seriös bild på -.-

Julafton!

Hej allihoppa, sitter hemma bredvid julgranen med Adam och skådar hans julklappar :) Jag har redan fått alla mina, fick sisådär runt 3500 kronor, en rosa plattong och lite små saker, ska ju vidare till pappa snart och få presenter där :) Skulle gärna visat lite fina bilder från gårdagen på dah family men har inte orkat lägga in bilderna på datorn, så det får bli någon annan dag :) Vill bara önska alla en riktigt god jul, puss

Det här var ett år sen idag, julen07 i Italien, hade önskat samma sak iår

Godagens

Jag har tråkigt.. Sitter hos Benne med Lisa Benne Veronica och Listan. Men pojkvän är social och spelar spel Men jag klarar mig bra med Veronica och Lisa :) Ska sova hos Listan ikväll så skriver imorgon istället. Snart är det jul, är det inte hätligt? Nu ska jag gå, ps. jag är cool ds. ;)


Underbar bild

Veronica och Lisa

hejsan de är  veronica och lisa som skriver :D nu fick vi ida att ta kort med oss, idag köpte vi massa julklappar idag alla tre köpte t-shirtar till våra knasiga pojkvänner likadana tre styckna var hoppas dom blir glada :)
Nu sitter vi i ett rum med oss alla tre tjejer och alla tre pojkvänner och lyssnar på dåliga skämt.LOVE / Lisa veronica

DÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖ

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ'!

Emilia Lindqvist 18 år!

Idag har jag fått jullov! Men det bästa av allt var att min älskade storesyster fyller 18 idag. Jag försökte hålla någon slags tal, men som alla vet som blir jag en strålkastare i ansiktet och klarar inte av sånt. Men jag fick det jag ville ha sagt med tårar som sprutade. Jag älskar dig Emilia, och jag saknar dig verkligen! Du är den bästa systern som finns och jag skulle aldrig vilja byta ut dig mot någon annan. Jag klarar mig inte utan dig, tack för allting. Skulle du inte finnas i mitt liv skulle inte heller jag finnas. Var rädd om dig! Du vet precis vart du har mig, föralltid i ditt hjärta <3 Och vill även tacka mina föräldrar för att ni gjort min underbara syster till den hon är idag!

Jag Emilia och våran underbara lillebror Neo. Hade tyvärr ingen bild på Mika också, men vi är fyra lyckliga syskon!

Godmorgon

Vaknade lite tidigare idag, men är fortfranade sjuk :( Vet inte vad det är, men har så fruktansvärt ont i huvudet mitt :( Men jag hoppas jag är frisk imorgon, då är det ju julavsluting :) Men nu ska jag sova lite till hade jag tänkt. Godnatt!




JULEN ÄR HÄR OM EXEKT 8 DAGAR!


trött..

Vaknade imorse med en fruktansvärd huvudvärk, kunde inte stå upp, hade migrän.. Så jag ringde pappa och berättade att jag inte skulle till skolan och sov till klockan tre.. Är fortfrande trött, ett tecken på att jag behöver lov nu.. GOdnatt! <3

I love you honey..

I think about you every day and i know that this is right. So mom and dad, don´t say anything, because i love him..
Ida Lindqvist <3 Andreas Lindqvist

It´s true love, forever..

Skön dag!

Hejhopp, var skit trött imorse men kom upp iallafall! Åkte till skolan och när jag väl kommer dit så är det ingen skola idag pga att det är så kallt i skolan -.- Så jag åkte hem och nu sitter jag vid datorn och ska snart till stan och träffa min älskling! Hejsvejs!

Hade tråkigt xD

jul!


Helgen över igen

Nu var helfen slut.. Igen! Men det är ju jullov snart, härligt va? Vad har alla önskat sig ? :) Sitter hemma och försöker komma på vad jag vill ha men det ända som ploppar upp i huvudet är pengar, det är ju så mycket skönare att få pengar och köpa det man vill ha liksom! Menmen. Igår åkte jag till Handen för att träffa Listan och träffade också Veronica, Lisa, Benne och Peter. Sen åkte jag och Älsklingen till stan för att äta med Sanna men det slutade med att bara Sanna åt, haha! Sen åkte Andreas hem och jag och Sanna åkte och mötte Julia. Har precis varit och köpt massa godis, ska gå och lägga mig och titta på Svampbob nu! Hejhej!

Min lilla älskling



Fredag

Hejhej! Idag har det varit en mycket skön dag i skolan, fick veta att jag är godkänd i engelska och svenska, känns underbart! Efter det åkte jag till Handen och träffade Listan men fick vänta ett bra tag -.- Sen gick vi runt i centrum ett tag och sedan träffade vi Veronica och Marcus och då fick Listan reda på att han var tvungen att jobba så han försvann ett tag, vi åte till Veronica och sen kom Listan dit. Sen gick vi ut för att möta Marcus och Stefan och sen gick vi tillbaka till Veronica, en enkel men ändå mysig kväll! Nu kom jag precis hem, och verkligen insett att Andreas är den rätta för mig. Godnatt

Veronica älskling, finns alltid här för dig det vet du!

Listan <3

Hej allihoppa, kom precis hem. Har varit i Handen och träffat Veronica och hennes kompisar, jätte trevligt :) Sen kom Listan, Marcus och Flink. Sen åkte jag hem till Listan och hade det mysigt i några timmar sen åkte jag hem. Jag älskar dig Andreas, och visst har han fint efetrnman? :) LINDQVIST! <3


Flink och älskling, lite speciella av sig

Shoooopping!

Allt från victoria secret :)








Sitter i skolan

Helue! Sitter i skolan på extra stöd med Rebecca och bara gör ingenting! Har redan pluggat det jag kan plugga på denna timme. Skit råkigt.. Slutar snart, ska åkta och träffa Veronica och efter det ska jag åka hem till Listan och spendera min kväll där :) Pluggade som fan igår, är faktiskt riktigt stolt! Och imorgon ska jag plugga det sista inför provet på Fredag! Puss på er!


Alla har väl skilzzzz?

helu!

Vill bara säga till alla som tycker att det är fel och hitan och ditan. Kärleken har faktiskt ingen lag. Att jag börjar gilla någon så här fort efter mitt förhållande med Peter kan jag faktiskt inte hjälpa :( Har aldrig hänt förut och antar att det bara händer en gång. Nu ska jag duscha och umgås med min familj. Hej


hej

Jag är ledsen att jag inte uppdaterat på en hel vecka men har varit lite mycket just nu. I veckan har jag inte gjortså mycket, men Lisa kom ju hem, har verkligen saknat henne, det ska ni veta! Sen igår fredag så var jag med Veronica först en stund sen åkte jag till Listan och skulle egentligen hittat på något med Marcus och Veronica senare men det blev inte så utan jag åkte hem! Men nu ska jag duscha och sen åka till mamma så ska Sanna få träffa da family! Puz


Varför kan det inte bara vara sommar? (bilden är från italien08 med denice)

RSS 2.0