Du är det finaste och bästa jag har

Min Denice. Imorgonimorgonimorgon! Och i övermorgon
får jag äntligen vakna upp bredvid dig igen!


Helgen

Ledsen för dålig uppdatering men har inte varit hemma på hela helgen så. Men ska berätta lite nu vad som hänt. I fredags firade vi Sofia, allt började att efter praktiken åkte jag och Emelie hem till henne och skulle fixa oss, fick springa till bussen och har nog aldrig varit så stressad menmen, vi hinner i alla fall dit och vi äter god mat med gott sällskap. Sen kommer Sofias föräldrar hem och vi förflyttar oss till Bianca efter det blir Sofia bortrövad till Jacinta där circus 25 pers stod och sjöng för flickebarnet! Det blev lite skumpa och annat, det var kul att göra en vän så glad må jag säga! I Lördags jobbade jag 13-19 oc klockan 19 skulle jag vara vid medis för att äta middag med fint sällskap för att fira Alina, kom lite sent men det gjorde ingenting, sen klädde vi ut oss - FINT! Vi satte oss på tåget och träffade random skojiga människor, hihih. Vi kom i alla fall till Kungsängen där Jocke och co hyrt lokal, sjuka grejor hände där men jag hade faktiskt kul - riktigt kul! Sen begav jag och Emelie hem till mig väldigt sent, men det gick bra, kom hem runt 4 tror jag, sov och vaknade av en liten Mika som försökte öppna min dörr - suck! Menmen klockan 2 åkte jag till jobbet och Emelie hem och nu sitter jag här - trött som ett PIIIPP. Ska sova. puss

Just nu

Vaknade precis och sitter nu med småfjantarna och Emelie, det ända jag hör är krashande bilar, jipi!! Jobb idag så får blogga sen om vad jag gjorde i Fredags och Lördags :) Hehhopp!


Jag är bäst!

Okej aldrig mer säger jag bara, ... Praktiken 09.00 - 15.30 + jobb 16.00 - 21.30 = HELT SLUT! Nu ska det sovas tror jag, förlåt verkligen men är så himla trött! Imorgon firar vi fina Sofia och sedan träffa Christopher:) Och Lördag firas vi fina Alina, bra helg! Hihihih- natti!

Grattis på födelsedgen min SNYGGA vän!

Ida Anna Carina Lindquist


for one sec..


A little nervous

I want you here, now!

dudududu

finner inga ord. du är helt enkelt bäst i världen

When? When can I see your face?


Onsdag

Praktiken idag gick som vanligt efter det åkte jag in till stan med Emelie för att köpa Halloween kläder men slutade självklart med massa annat också.. Fick med mig en tunika, sminkväska, foundasion (?) haha har inte en aning om hur det stavas, ögonfransar och såklart kläder till Halloween. Men det avslöjar jag inte än vad det är :) Nu sitter jag och kollar på Pippi med småbarnen, snart ska dom sova, ihihih. Skriver senare!

Min bästa vän kom idag till praktiken, fyfan vad glad jag blev att se dig!!


EMPAN HERE :D

Ligger nu bredvid min älskade Ida i min älskade säng och kollar på min älskade tv :D jag har skiiiiit ont i halsen och hostar och är jätte torr i hansiktet det är skiiiit jobbigt :( nejnu ska jag inte klaga, det har jag gjort i typ 2 veckors tid känns det som :) Idag har vi varit på vår underbara praktik HOST oj nu hostar jag igen hehhe....Vi har pluggat lite idag också :) vi är såååå duktiga ;) och vet ni vad, i helgen är det halloween :O lääbbigt....vill klä ut mig, men vet inte till vad....Jag tror Ida kommer klä ut sig till en läskig sengångare...men dom är söta dom med KOLLA!

 



snart så ska jag och Ida sussa kudde :) för vi ska upp tidigt imorgon och jobba jiippiiieeee!

ÄLSKAR DIG IDA!




Natti

En sista bild för ikväll. Jag älskar dig mest av allt, bästavän

Remember?

Kommer ni ihåg den här bilden? Jag kommer ihåg den som om det vore igår men det var var långt innan sommaren! Fyfan vad tiden går fort !

sommar

Vart dom sommaren vägen? Come back too me.

cool tjej? jadå


stor fråga

I need love. Var är min man?

i will say it again -

I need someone, someone special, someone like you.

Jadå

Mysig kväll med mamma igår, hade inte träffat henne på år och dagar kändes det som hehe. Nu är jag i alla fall hos Emelie, måste säga att lönen satt fint den här månader, ihihiih *nöjd*. Tycker att jag är fruktansvärt duktig! Jaja, vi sitter här och pluggar, precis kollar Paradie Hotel och ska snart kolla Desperata hemmafruar :) Tre dagar kvar på mördar praktiken sen lov, kan det bli bättre? Jag funderar på en resa till Italien snart, men when? Bra fråga, kanske mellan jul och nyår, får se lite hur pengarna ser ut! Eller om man har snälla parents ihih. Jaja nu ska jag inte sitta här pussipuss


En nyfunnen vän

Jag har sagt till alla mina vänner att jag är nöjd med det jag har och att ingenting mer behövs. Dig tackar jag aldrig nej till! Ska tacka gudarna (Alex Neimert) för detta. Du är bra Evelina, det vet du va?

Önskar jag hade bilderna på oss, men dom ligger i händerna på en ryss..

Ibland saknar jag det så det gör ont

Brommapojkarna - Flickor 93 division 2


Hannes Ekblad - Världens bästa du!


itstruebabyiloveyou


woopwoop

Har precis ätit, mumma! Nu sitter jag här igen - i soffan med datorn i knäet, kan det bli bättre? ihih

Where are you summer?

Mys med mami

Tröttis, men jag är nöjd med min insats på jobbet, hihiih.Sitter nu hos världens bästa mami som kom hem från Italien i Onsdags och hade med sig presenter till mig :D En tröja som man kan ha till tighst från Guess, tights från Benneton och en parfym från Della Prada :) TAACK MAMMA!

work

Nu drar jag till jobbet och vet ni varför? För jag är så himla jättebra! :D ihhiih, hörs sen, puss

Min bästavän

Min bästavän, det är du Denice. Men det här är inte okej, har inte fått ha dom skrattfyllda dagarna/nätterna eller våra extremt övertrötta stunder på överdrivet länge nu och det är så himla tråkigt. Jag saknar dig verkligen och att inte kunna umgås med dig känns som att en del av mig saknas för stunden. Men oavsätt hur du mår bra som dåligt, ledsen som glad så ska du veta att du aldrig får tveka på att prata med mig, jag finns här för dig föralltid verkligen, jag hoppas du vet det. Jag älskar dig mest av allt på hela jorden Denice Thunberg

Kan inte sluta skratta men jag älskar dig min fina fina vän! Haha

jätte trött ida

Hejhej och hemskt mycket hem. Blev inget partajande eller Emelie ikväll, blev tvn och soffan, fy så skönt! Jobbar imorgon också så var lika bra! Jag är väldigt trött måste jag säga.

eller aa lite väl trött kanske.. och en gnutta uttråkad? nääe

joda

Fick en kommentar om min tunika som är öppen på sidorna som jag brukar ha till en hög kjol. Frågan var hur tunikan ser ut och vart den är köpt samt pris.
Den är köpt på Mango och kostar 499:- Och såhär ser den ut:


gårkvällen

Kom precis hem, igår hamnade vi på en fest i Haninge, haha random? Jaja det var kul faktiskt, men nu sitter jag här ensam och funderar på vad som händer ikväll, ka i alla fall dela kvällen med Emelie :) ihih jaja, Ciao!

ett stort
fet hjärta!


Idag är det din dag pappsen!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE
BÄSTA FINASTE PAPPA. 41 ÅR! JAG ÄLSKAR DIG!


Y-Ä-Y

Sitter hemma nu för att hålla koll så inte ungarna vaknar när pappa skulle göra något med styrelsen, sen beger jag mig till Emelie, lååååååååångt men tack gode gud för ipoden! Vi ska kolla film och mysa, imorgon fyller min underbara pappa 41, ska bli middag och sådär sen hakar jag väl på Emelie antar jag :))) Lördag ska jag ÄNTLIGEN hitta på något med Denice igen :D Det var ett jävla bra tag sen nu.. Menmen, ska försöka göra något vettigt nu, armhävninagr kanske? Höhö tror inte det va. Tjingtjong :)

Tack för att du inte bara är Emelie utan för att du är miin bästa Emelie!

Nu drar jag, pEacE


Fruktansvärt

Har börjat maila lite företag men alltså dethär blir ingen lätt match alltså.. Ska göa mitt bästa.


Min säng har aldrig varit skönare.. Hehe


Det var länge sen nu.

Jag älskar dig Denice, mer än något. Har inte sett digpå evigheter känns det som, dock var det i Fredags men ändå :(
Du är det bästa jag har, det ända som får mig att fungera


Dödstrött tjej

Imorgon går jag inte till praktiken. Det var det värsta jag varit med, kanske för att jag var ensam utan Emelie eller för att dom inte ger oss annat arbete än att  packa varor - skitkul! Jag ska i alla fall kolla efter en nypraktikplats, hitar jag inte någon så får jag väl stå ut, men vi får se, sen känner jag mig inte så himla good idag, jag tror jag får alldeles för lite sömn, så behöver verkligen sova ut känner jag. För helt ärligt, när fick jag senast sömn? Jag jobbar helger och går i skolan på vardagar - det här är inte bra, jag av alla människor behöver mer sömn än någon, av någon anledning!!!!! ARG jaja, skriver imorgon, ska sleepa. Puss

Godnatt älskade läsare!


Varannan dag

Kommer ni ihåg att jag städade i Söndags? Ja.. Och nu:


Me, myself and I

Var för trött igår för att skriva men eftersom att jag lovade så ska det blir av :)

Mitt fullständiga namn är Ida Anna Carina Lindquist, jag är född den 22 mars 1993 i Stockholm. Min mamma och pappa skilde sig när jag var ett år, både mamma och pappa ahr bott på olika ställen under dessa 17 år men just nu bor mamma i Hammarby sjöstad och pappa i Bromma. Jag har tre syskon, en syster som fyller 20 i December, en syster som är 2 år och en bror som fyller 5 i December. Jag går på John Bauer gymnasiet i Liljeholmen och läser Entreprenörskap, mitt andra år. På friditen gör jag inget annat än att umgås med mina vänner så mycket jag bara kan, och då menar jag det verkligen! Sen jobbar jag även, på Waynes Coffee vid Drottninggatan. Jag är singel för närvarande pga ett svin som förstört min syn på mycket (Andreas). Jag har oerhört svårt att lika på människor men det finns fem stycken jag kan lita på mer än någon annan och utan tvekqn kan säga vad som helst till, Denice, Bianca, Emelie, Hannes och Stoffe. Denice harr jag kännt i 9 år nu, och hon är den människan jag inte klarar mig utan. Bianca lika så, fast 6 år, samma med Emelie. Hannes är mitt ex tro det eller ej, vi bråkade under något åt efter att vi boked up, jag var en väldigt styg flicka och ville bara göra honom ledsen men det var fel och har aldrig ångrat något så mycket men nu 'är vi hur bra kompisar som helst och det är jag så himla glad för! Stoffe har jag egentligen ingen förklaring till, han är bara så allmänt underbar, när man än behöver honom! Jag har en morfar som bor i Italien eller aa han är även Italienare, vilken förklarar varför jag är i Italien ganska ofta, sen ska även jag och Denice flytta dit efter gymnasiet! Mitt smeknamn är skor och har en milljard, eller aa klackskor kanske jag skulle säga, hehe. Jag vet intwe hur mycket mer jag ska skriva och vad du exakt ville veta, har skrivit i två år somsagt så kan inte riktigt dra ihop allt, lite svårt. Men är det något speciellt du/ni undrar så fråga så svarar jag så gärna! :)
And this is me

första praktikdag, here we goo!


hihi duktiga jag!

NYSTÄDAT MADDAFACKER!


Allt för mig

Såg en väldigt färsk kommentar, haha nej men absolut imorgon har jag tid att skriva ett inlägg mellan himmel och jord om mig själv. Ska försöka få med allt - bra som dåligt, men orkar inte idag, är för trött just nu. Pussis

.

Jobbade över idag, till 10. Helt slut nu säger jag godnatt. Skriver mer imorgon. Puss

jadå söndag..

tröttis tjej. jobb klockan tre, ända jag säger. hej på er!

Gårdagen, joda

Hemma nu. Skulle egentligen varit med Denice igår men så blev det inte, firade Jonass 20 år i en lokal i Högdalen, det var skoj :D Efter det drog vi till Hanna och gjorde egentligen ingenting vettigt, hehe sen åkte jag till Adam och Emelie och sov där. Idag har jag jobbat och f¨tt massa berömm, vilket jag inte förstår för jag har sovit två timmar inat.. Men det kanske tyder på att jag jobbar bättre trött ihihih. Jaja, ikväll vet jag inte riktigt, inte färdig planerat vi får se. Igår hända även mycket jag bara inte ville skulle hända. Sviken tjej

Såhär känner jag just nu..

Fredagkväll

Just nu ser det ut som att jag kommer fira två killar ikväll. Ser jag fram emot, jappjapp!

Någon som alltid kan göra ett leende på mina läppar


when you love someone - when someone love you


Fredag

Idott precis, är dock så himla förkyld så har ont i nacken så var bara med på avslappningen. Nu har vi en timme kvar till lunch sen ska jag sova. Kvällen är oklar så skriver sen, puss

Bilder påminner så fruktansvärt mycket om Peppe! Saknar dig

-

ska nu bege mig too the school. hepp

Skor : anledningen till att jag lever (typ)

Kom på att jag aldrig visat mina älsklingar jag köpte i Italien i sommras, here:

Och lite andra älsklingar (inte alla, bara dom som står framme)


Italien - Palermo

Idag har jag och Denice kollat genom videos och bilder från de tre år vi varit i Italien tillsammans, det är jobbigt men samtidigt så himla roligt! Jag kan lova att ingen av er här i Sverige förstår vilken kärlek jag har till det här landet/människorna. Vi ringde även Antonio och Francesco idag, så jävla underbart att prata med dessa människor, så himla glada och tjatar om att vi ska flytta dit - det ska vi också! I sommar kommer vi på semester igen och sommaren efter det kommer vi och kommer inte köpa någon biljett hem, kan finnas risk för att vi åker hem efter ett halv år, beror lite på hur det går med jobb osv, går allt som det ska (vilket vi hoppas) så stannar vi minst fem år! Och ni som inte tror på detta nu får gärna ha era tankar och åsikter men vi kommer lyckas! Jag saknar er så himla mycket, alla ni, verkligen alla, ungdomar som pensionärer, ni är bäst, och då menar jag bäst!Jag och Denice hade planerat att åka till Italien den 25e till den 29e Oktober för endast 700 per skalle tur och retur, hur najs är inte det? Men sen uppfanns denna jobbiga skola.. Så där sprack det totalt. Men det är bara att hålla ut, det går fort, snart är vi där igen, för fjärde gånger!

Och vill bara säga en sak till dig min bästa vän. Anledningen till att jag vill flytta dit är inte bara för landet och människorna, det är för dig. Jag vill inte det här med någon annan, bara med dig. Jag skulle aldrig vågat/gjort det med någon annan. Du och jag är skrivet i stjärnorna. Föralltid


Sen vill jag även ge er en ursäkt för denna groteska bild men ser ni lyckan i oss?

Right now. Too my best friend : Denice Thunberg


happy

Hahaha F-A-I-L! Skulle till tandläkaren idag men varken jag eller Denice hittade dit så så blev det inte, great! Nu sitter jag i alla fall i min säng och inväntar paradise, dady är hemma ikväll men dick inte just nu, kommer snart! Men nu ska jag prata Italien med Denice :D hej!!


ja-adå

Hade precis engelska prov, gick sådär tror jag. Visste inte ens om att vi hade probv :( Menmen, fick ingen sällskap igår :( Men idag kommer pappa!!!!!!! hihihh, happy. Menmen, nu är det lunch sen svenska, pussi
Har precis kollat igenom alla videos från förra årets Italien resa - det avr väldigt kul!
Remember this ??


I love you


Everything for me

Jag har aldrig saknat mina föräldrar som jag saknar dom nu. Mamma är i Italien och pappa är hos Petra.

Jag vill bli någons, jag ska bli någon. Men för det krävs tid och jag måste sluta kräsna så himla mycket. Suck.. Kan inte livet vara som förut när man bara gick fram till en kille och frågade chans, om det ändå vore så enkelt! Jag saknar dig så himla mycket men inget jag faktiskt vill erkänna.. Vad ska man göra? Vad vill man göra? Vad måste göras? Jag saknar min mamma och pappa, ni är dom som ger mig mer kärlek än någon annan. Jag älskar er! Nu ska jag kolla lite tv och sedan somna. Jag älskar er alla, kramisar


Ta mig tillbaka till Rhodos!!

nope

jag saknar att skriva hur kär jag är och hur lycklig jag är.. vart är alla bra pojkar?

spöken...


home!

blev inget prov idag - pjuh. är i alla fall hemma nu. pappa kommer inte idag heller, buuhu! menmen, får sysselsätta mig själv eller ringa någon som vill hitta på något! hiih. jaja tjuuuues

måste bara visa den här bilder, det är i sommras i italien - jag lider och hatade stranden, ville inget annat än att gå därifrån, det avr varmt, barn sprang i sanden så jag blev sandrig, nej allt. nu..... nu vill jag bara ligga där och plågas igen


right here, right now


i stay

ska jag vara ärlig? jag vill nog inte börja blogga på myshowroom, var för komplicerat och vill nog inte lämna blogg.se. kanske börjar på bubbelroom, får se men tills vidare så stannar jag! :) kramisar

arå

Jag kommer blogga på myshowroom nu, tills vidare, får se om ni följer med mig, annars kommer jag tillbaka! puss

ändrade planer!

Jag fick ett tips om myshowroom idag. Hade tråkigt på lektionen så jag kikade in där, jag tycker att det verkar så himla himla bra faktiskt! Jag funderar på att börja blogga där istället för här? Vad tycker ni? http://idalindquist.myshowroom.se/. Kolla och skriv gärna ifall att ni tycker att jag ska stänna här eller fortsätta där och om ni fortsätter att följa mig där hehe! Kram på er underbara och älskade ni!

kick-off

vad på kick-offen för UF idag, tog tre timmar, inspererande men väldigt lång tycker jag. försökte ta en bild men gick sådär måste jag säga, haha men här får ni i alla fall en bild!

livrädd

Imorgon ska jag för första gången i mitt liv bära ett par converse. Jag är livrädd.
Men tack till pappa som fick betala, your the best!

nyduschad och mysig!


yes

Now i know, i need someone, someone special. Someone like you.

trött, för trött

hej på er, varit en lång och tuff dag. skolan kändes som en evighet, matteprov som gick förvånadsvärt bra och sedan historia som inte alls gick som det skulle - somnade halva lektionen. sen gick jag till liljeholmen för att fika med nicen, mys! saknat henne mycket. sen åkte jag iväg och mötte min syster och sandra, köpte ett par converse, det här kan bli intressant, haha. nu är jag i alla fall, trött som ett as och ska snart sova. puss

Juste, grattis jocke, idag är det din dag min vän!

jag är jätte bra

vaknade fem över 7 idag - självmat. hade iof ställt klockan på halv 7 men haha i alla fall. duschade, klädde på mig, sminkade mig och fönade håret på 25 minuter?!?!!? fattar det inte ens själv men jag gjorde det! så nu sitter jag här, haha. lite halv trött måste jag erkänna men det är vi alla. ska till skolan snart. peace

min fina, min bästa


Bubbelskum - Galaxa!



måste ge lite reklam!!

Galaxa - Denice kusin, barnens nya favorit!


du betyder så himla mycket, lillestyster


sånt är livet


snarast

okej, nu är jag lite mer happy i alla fall. hittade alla mina kontakter på en mobil från stenåldern som låg här hemma, men tyvärr kan jag inte använda den för den säger stopp och blir svart efter varrenda samtal. så ja, nu måste jag fixa allt med hemförsäkringen och skit för nu måste jag ha en telefon :O jaja idag har jag jobbat - duktig tjej! nästa helg blir det en såkallad "dubbelhelg" öppnar lördag och stänger söndag, så mjooooo moooooooooooney <3 <3 <3 jaja nu ska jag försöka komma på något vettigare att göra än att sitta här. pussss

jag saknar dig

.. min mobil <3


lördag utan mobil

Ska snart iväg och möta mina flickor (Banca, Sofia, Emelie och Molly) i spånga. Sedan beger vi oss till Kevin i Kälvesta :) Jobb imorgon, yäy!


jävla jävla idioter

mamma om du läser dethär så jätte förlåt.. mobilen blev stulen på mcdonalds och jag orkar inte! :'( :'( åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh junduihnsauihndusadckmsa så jävla sur/ledsen men jag gjorde precis en anmälar

GIORJFDIUXVGNS

MIN MOBIL ÄR STULEN. FÅR DU ETT SMS SÅ ÄR DET ICKE JAG. BARA SÅ ATT NI VET. FIXAR EN MOBIL SAMT SIMKORT SÅ FORT SOM MÖJLIGT. MVH IDA LINDQUIST

helg för hela slanten!

skola. har bara ett såkallat "möte" om UF sen hemgång eller Denice gång, jag ska hem till henne och kolla hur flickebarnet mår. sen barkarby för att möta evelina :) sen hem och fixa sig, jiiiihooooowa!

den omtalade ali

med dig har man alltid kul - du är bäst!


today


jadå

blogging. yeah. jobb idag klockan 4 till stängning, hur soft? moneymoney!!!

natti

imorgon är det skola + jobb. jag är duktig! fredag blir en härlig kväll (hoppas ja) hemskt ledsen men orkar inte skriva mer nu, vill bara släppa ögonlocken och sova.!!!!!!!1


natti

imorgon är det skola + jobb. jag är duktig! fredag blir en härlig kväll (hoppas ja) hemskt ledsen men orkar inte skriva mer nu, vill bara släppa ögonlocken och sova.!!!!!!!1


alltså typ ba aa okej

hemma hos far min igen. stressad, men vet ej varför. help me! menmen, nu väntar jag bara in pappa och småsyskonen, jiiiha!

bröllopsnatten -

har precis kollat på jordens sämsta fiml som handlar om en tjej och en kille som ligger med varandra på ett hotellrum och pratar om deras förhållande som dom har utöver deras sexliv. i en och en halvtimme. sämsta någonsin! OBS!! se den inte


måste bara stolt visa utt mitt fina ex som numera är min fina vän hahahaha hannes ekblad!


love you boy!


tog fram bortglömda fina tröjor från the old times haha


dagens planer

efter skolan stannar jag och emelie antingen kvar i skolan eller går hem till mig och pluggar sen kanske hg kommer på kvällen, så ska vi hyra film och mysa. lediga imorgon, yäy!


happyface


dagens


I'm not a girl, not yet a women


shues

förlåt för jätte dålig upppdatering, verkligen. men har inte varit på det bästa humöret idag. pga historian och sen lite annat. måste plugga ikväll, för första gången sen 9an, känns konstigt menmen.. (går i friskola, vi får inga läxor) imorgon går jag halvdag och på onsdag är jag ledig så imorgon ska jag mysa med nära! take care!

min binci är äntligen hemma!!! miss you

in skolan

in school. hade lite ärenden innan, hehe. menmen vet ni vem som kommit hem? min binci!!! hihihi miss her, verry muchos!


start of something new


jobb(igt)

jobbjobb och jobb. stänger idag.


grattis min fina cornelia!

grattisgrattis, hoppas du får en helt underbar dag!


satte sig på hjärtat

bästa filmen jag sett på riktigt riktigt länge - Double Jeopardy

det ända som får mig glad just nu

förlåt för dålig uppdatering, men mår inte alls bra just nu, vill bara gräva ner mig.
det här var det ända som gjorde mig lite glad!



just go

jag är väldigt besviken på dig, börjar verkligen tveka på dig mer och mer. hejdå

pjuh

gårdagen behöver vi inte prata om. otur är det ända ordet. ikväll blir det soffa, datorn, tv och godis! jag skriver sen gullisar!

all in


kom till skolan och hittade dom här sötnosarna


emelie

thomas, oskar, niklas, kevin


dagens


night

och med det säger jag godnatt. lång dag/kväll framför mig imorgon! me like


RSS 2.0