Valborg!

Kvällen spenderas tillsammans med Andreas! Hörs mer imorgon om hur kvällen slutade :) Kram

Ida Lindqvist


                                                




Det här är jag och jag kommer
fortsätta vara den personen föralltid,
så det är bra att välja. Kommer inte
ändra på mig för att några enstaka
människor i denna värld säger det.
Gör vad ni vill, jag är fortfarande bara mig själv!  

That´s right








Jag är inte kaxig, det är bara försvar.

Jag är inte döv, jag lyssnar bara inte på bullshit.
Jag älskar många, men en del lite mindre.
Jag snackar inte skit, jag säger bara det som är sant.
Jag är inte egoistisk, bara självsäker.
Jag är inte elak, bara ärlig








:(

Jag är ledsen att jag inte uppdaterat något. Helgen var jätte bra, Nicen i fredags och Andreas och co i Lördags. Men däremot i Söndags hände något som fick mig att inte direkt stå på benen mer.

Jag skulle hem till Marika och filma till vårat filmprojekt.. Men mitt i allt ser jag att min älskade syster ringer. Jag ahr aldrig hört henne i det tillståndet förut, aldrig så här.. Hon grät och grät, och försökte få fram ord.. Tillslut fick hon fram att Jonathan var borta, föralltid :'/ Det var är nära vän till henne, men även en vän till mig.. Allt avr en olyckshändelse, varför skulle det just vara du? Jag blev så ledsen att jag själv också började gråta.. Försökte ringa Andreas och tillslut svarade han och åkte sedan och träffade honom. Kunde inte sova hos han så han fick sova hos mig, jag kände att det var verkligen vad jag behövde i det ögonblicket.. Vill bara säga att jag älskar dig syster, och kommer alltid och menar alltid att stötta dig, både i det här och allt annat.  

Tårar.. Tro mig, dom tar aldrig slut

Typisk kväll

Kan ni tänka er att mina och Nicens kvällar alltid ser i princip likadana ut? Eller har iallafall samma syfte. Hahah nej men nu måste jag springa till bussen. Ska in till stan med Nicen sedan åker jag till Andreas och sover där ikväll. Pussen, får se om jag hinner skriva sen. Ska lägga in på färska dadlar då också, cíao!


Planering

Hej allihoppski! Veckan har vati väldigt jobbig så helgen hoppas jag på lugn! Idag vet jag inte riktigt vad jag sak göra, chilla, sover nog hemma också. Imorgon sover jag hos Andreas, och hittar på något på kvällen, vet inte riktigt vad än. Söndag ska jag film amed tjejerna i klassen + Axel. Puss på er, trevlig helg

hej

Känns lite ja jag kan inte riktigt beskriva mina känslor.. Men vi försöker med det här nu så får vi se

Andreas Lindqvist

Jag litar inte på dig men jag älskar dig


:/

Har aldrig varit mer ledsen än jag varit inatt.. Sov itne en blund inatt, pratade med dig om allt mellan himel och jord! Jag vet att jag älskar dig men, dyker något mer upp, då struntar jag i om jag itne vill, då släpper jag dig, oavsätt jag fortfarande älskar dig eller inte.. Kan itne förstå att du hade hjärta att göra det du gjort. Jag vet inte om jag kan förlåta och jag vet inte om jag vill förlåta. Men jag vet hur mycket du försöker visa att dina ord är sanna, men hur ska jag veta, efter allt det här? Jag förstår inte och det är en fråga jag kommer ställa mig själv varje dag. Men tiden med dig var den bäst i mitt liv..

Det är inte det lättaste att släppa någon man älskar

Nu är allt över..

Allt gick så fruktansvärt fort.. Men dom här fyra månaderna har varit dom bästa i mitt liv. Trodde det skulle vara vi föralltid men nu är det över. Jag älskar dig och kommer alltid att göra det.. Andreas Lindqvist


HEEEEEEEEEEJ SVEEERIGE!

Ja, nu förfan är jag hemma! Den här resan ahr väl varit helt okej.. Men verkligen inte bra, det var kul att träffa släkten i Italy, men nu ska ni få höra på hela resan.. Tre första dagarna var det röda dagar och dessutom SÄMST väder dvs översvämmning överallt så det fanns ingenting mer att göra än att kolla på se upp för dårarna.. Och spela boowling =) Gick skit dåligt men kul är det förfan! :D Sen blev det finare till Tisdagen och det höll i sig till på Torsdagen och sen Fredagen var lite halv fint.. Som sagt så är jag då itne brun alls.. :/ Väldigt röd på kinderna men det räknas inte, hiih. Sen blev det mycket shopping, men kvällstid. Så, det var väl okej ändå men nu ska jag börja göra mig iordning och sedan träffa min syster och pojkvän och sen träffa ANDREAS! D:D::D:D:D:D:D Vet ni hur mycket jag saknat honom eller? :O Men sne måste jag ju säga att jag saknat alla mina andra vänner också! Men Denice är nog dne jag saknat lite extra för har så mycket minnen med henne där nere så det blev att jag tänkte mycket på henne :) Men vi åker ju om två månader baby! Ska lägga in bilder sen, men det orkar jag inte göra just nu :)

Italy!

Hej bloggishlitosh! Nu ar det so att jag fortfarande ar i Italien so kan inte skriva dom tre sista bokstaverna haha det blir lite flummmish menmen! Det har val inte varit den basta resan men berattar mer imorgon nar jag kommer hem eller po lordag for landar en aning sent. Men vi hors i Svergie gott folk! Pyssssssssssssssssssssssss, un bacho

Italien!

Nu åker jag gott folk! Flyget går om tre timmar. Sitter hemma med Andreas, har kramat han hela natten, kommer verkligen sakna honom :( Och alla andra också såklart, och ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men ska ändå utnytj tiden där nere! Ha det så bra allihoppa, puss!

R.I.P

Jag kände dig inte så bra, har träffat dig ett antal gånger, pratat kärleksproblem..
Att tänka på vad som hänt ger mig rysningar.. Vi ses där uppe min ängel!

Vila i Frid Malin Karlsson 22 Augusti 1994 - 3 April 2009

Hej bloggen

Har inte skrivit på länge, i Fredags var jag med Denice och ja vad gjorde vi.. Hmm, kommer fan inte ihåg :o Jo juste vi åkte först till Haninge och överraskade min pojkvän sen till Mörby! Lördags var jag med Sissie och några sen sov hos Andreas. Igår var jag bara hemma tog det lugnt och nu är jag på fötterna igen! Ska in till stan snart med mamma och kolla massa sommarkläder till Italien bla! :) Ikväll sover jag hos mammsen i sjöstaden, imorgon sover jag hos Andreas Onsdag sover jag hos Veronica Torsdag sover Andreas hos mig, våran sista natt ihop :( Sen åker jag på Fredag, kommer hem en vecka senare! Men nu ska jag fixa färdigt mig! Pussen på er allihoppa!

JAJUSTE! Är verkligen ledsen för att det aldrig kommer några nya bilder, men som dom flesta vet så har jag ny mobil och det är LG och teknisk som jag är så har jag inte lärt mig riktigt hut man lägger in bilder och sånt :/ Men jag lär mig snart ska ni se! ;)


Här är en bild jag inte använt i bloggen, tror jag iallafall!


helu

Sitter nu hos Erik med Robecca, jätte trevligt, var precis ute och solade, Rebecca pajjade stolen, och där fick vi ett gott skratt och minne för livet :)


HEJ ALLA ÄLSKADE OCH ICKE ÄLSKADE LÄSARE!

Nu börjar det dra ihop sig, om 9 dagar är det fyra månader med Andreas, och då sak vi ha en riktigt mysig kväll för att på Fredagen den 10 April åker jag till Italien och är utan min älskling i en vecka :( Men det kan säkert också vara bra för vårat förhållande pga omständigheter..


1 April..

Det här med första April är så jävla jobbigt för min del.. Vad ska man tro på och vad ska man inte tro på? Min pojkvän fick tydligen en bil över sig, alltså vad ska man tro liksom? Såklart jag tror på det.. Men om det är ett skämt så vet jag inte vad jag gör. Sånna saker tycker jag verkligen inte man sak skämta om.. Sen höll min tjej kompis på att dö av "hjärtproblem" men fick höra "AprilApril din dumma sill.." Ett tips, skämta inte med mig om sånna saker blir riktigt orolig.. Har fällt många tårar idag, hörs sen! Ha en bra 1 April allihoppa! Puss


RSS 2.0