hemma igen

åh fattar ni? jag har så tråkigt att jag somnar, kom precis hem från alex, vi såg goosship eller hur den stavas, väntar på att pappa ska svara i telefonen eftersom att han bara klickar mig.. och sen ska jag åka och köpa sjuksköterskor kläder inför ikväll sen ska jag till sanna, och nu då? har inte ett skit att göra, kollar igenom alla kläder vad jag ska ha och inte ha kvar för vintern -.- jävlar mormorsgöra! menmen nu måste jag hitta på något! kjam

jag och adam, usch vad jag saknar sommaren! älskar dig plutt


godmorgon min persika!

imorse väckte mobilen min mig med ett härligt: godmorgon min persika, ville bara ställa mig upp med ett språng :D haha nooooot! men nu ska jag iallafall röra på mitt feta arsle ädna hem till alex, hihi tar 8 minuter men iallafall ;) sedan ska jag hem till sanna för att fixa mig inför kvällen, det är ju halloween , håll er hemma barn! pöz


busigt värre!

puuuh

yääähy tjuu gangsters! denna dag/kväll ahr väl inte varit den roligaste men vaknade upp hemma hos sannibanani, molly gick tidigt tidigt på morgonen för ett ärende men iallafall, åt frulle vid mja, halv fyra eller något åkte hem och åt middag sen var jag tvungen att åka till bandhagen, träffade nicen innan sen bianca och sedan gick jag och bianca tillsammans hem till emelie där julia också var! kvällen började segt, eller var seg, det blev aldrig något riktigt drag, pratade med en idiot i telefon vars namn jag inte kan säga, eller kommer ihåg :S sen var det hemfärd och samtidigt som jag åkte hem så skulle jakob basse och hela tjillevippen komma till emelie och göra resten av kvällen bra! :) är hemma nu och är typ helt död, vet ej varför men så äre iallafall gott folk. men ska kolla rulle, peeeazz out!




back!

now i´m back! har ju varit lov så har inte haft speciellt mycket tid att skriva men nu så :) vart var vi? i söndags så sov jag som sagt hos nicen, skrev om det tidigare inlägget. i måndags så sov jag hos henne igen :) kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde men hmm.. vi.. justeja! vi drog in till stan för att träffa jakob, basse, vinne, basse, kevin och några till kommer inte ritkigt ihåg ;p men iallafall vi drog till hmm, jajuste vasaparken men där skulle dom coola killarna bråååååka så vi pallade inte så vi åkte till bandhagen för att träffa viktor men hans bio var för seg så vi åkte hem till nicen, där sov jag ytterligare än natt!

på tisdagen så skulle kah egentligen firat vår egna sofia som fyllde femton, men jag kunde inte :( på kvällen sov denice hos mig och vi hade det jätte mysigt framför filmen: på andra sidan häcken :D haha den måste ni se gott folk!

sen kom vi sluterligen till onsdagen, jag var med mina älsklingar sanna och molly, vi viste till en början inte vad vi skulle göra så vi träffade erik och kalle, åkte till karlaplan och träffade erik, anton, julia och någon tjej som skulle på en fest i älta som vi också skulle åkt till men det varr för långt så vi åkte till bandhagen och träffade först jacinta och olivia som var med några vars namn jag ickkkke kommer ihåg. sen mötte vi bullen, viktor, ludde, jonas och massa till men kommer inte ihåg deras namn heller. sakta sakta sakta gick vi hemåt bullen men höll på att kissa på mig och på fötterna hade jag klackar så det var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, tyyyyyp! sen efter någon timme eller två så kom bavia, aleks, och några kommer inte helleer ihåg vad dom hette, för mycket namn som snurrar i huvudet! ;) sen drog vi iallafall hem till sanna och både jag och molly sov där, :)

juste lovade också felix att skriva om honom lite! vet itne vad jag ska skriva om honom men gullig pöjk är han väl ;)

nu ska jag äta frulle, tjingan tjongan ballongan kongan! :)


igår/idag

skrev aldrig igår, var för trött -.- men hade en trevlig kväll iallafall :)

kom hem idag runt ett tiden kanske, hade inte ett skit att göra så jag ringde denice och träffade henne och pandri i stan men på vägen dit träffade jag vår egna lillebror , oskar! sen åkte jag och denice till tomtberga och kollade innebandy, träffade john, nadji, adam, alex och oliver, mycket trevligt men det var såå booring där så vi drog hem till denice och fick äntligen träffa hennes family, har itne träffat dom sen i sommras, en stor saknad :( måste abra berätta en sak, på vägen till denice så kom hon på en riktigt smart idé , vi skulle slå in mig i paketpapper och ge familjen en liten present :'D haha men hade inget papper så det blev inte av något :( aja sen åt vi middag och sedan blev det utgång, men var inge roligt ute så vi drog och köpte godis och ska kolla på film :):))))))) mysiggt va?! aja, shippshopp galopp!

Grattis

Grattis på födelsedagen pappa, kommer inte ihåg vad du fyller, 30 någonting..

segaste dagen -.-

trött som fan, inte alls glad idag. men det blir bra. jag älskar dig mamma, så jävla mycket!


mamma, italien07

HAMMARBY - DJURGÅRDEN!

började på ny prao idag, fick inte göra ett skit, det var skönt (: efter praon så åkte jag till hötorget och köpte biljett, träffade även jakob där! :) sen åkte jag hem, bytte om och åkte och mötte sanna! :) vi åt på donken och sen åkte vi till kungsan, och på vägen mötte vi även alina och emelie som också skulle på matchen, fast ah utan biljetter :p sen när vi kommer till råsunda så träääääääääääffar vi mollypolly som skulle gå med oss :) kom lite försent till matchen, kanske en kvart men det var lunch! på råsunda träffae vi även, teo, robin, rasmus, harald, niklas, emma, moa, malin, vinne, alex, jesper, basse, alex och massa andra, en trevlig match tycker jag! hammarby vann med 3-0 men det gör mig ingenting eftersom att jag är aikare :) tog tyvärr inga bilder för mobilen la av :( men nu ska jag iväg och möte en lite speciell person ;) tjulululu



:)

härlig dag idag, solig höstdag! skrev aldrig igår var tvungen att göra spa skit på emelie =) hade en mysig kväll igår, var med emelie, efter ändrade planer! vakande imorse och var tvungen att gå till konsum och handla bröd till frullen, jag och emelie gick över gatan och köpte frukost och tusen miljader tuggumin, mums! sen åkte emelie hem till hennes pappa och jag åkte till banhagen och träffade alina, vi satt coh pratade i en bra tag sen gick vi till fotbollsplanen där viktor och hans kompisar spelade fotboll, skit tråkigt att titta på men solen sken och vi hade det trevligt iallafall :)

nu ska ni få höra, jävla pendeltåg säger jag bara!
17.41 gick min buss till älvsjö, i älvsjö skulle jag ta penden till spånga men nejnej det var någon olycka mellan södra station och t-centralen så jag var tvungen att åka andra hållet med penden och gick av vid farsta och skulle ta tuben därifrån men jag hittade inte den så jag åkte någon buss som stannade i skarpnäk, och när jag avr där trodde jag det skulle gå fortare om jag åkte till bandhagen så jag tog en blå, och jag menar BLÅ buss till bandhagen och från bandhagen tog jag tuben till t-ventralen och när jag kommer dit så missar jag äckel penden med EN minut så fick vänta där i 45 minuter, alltsomallt så tog det två timmar och 40 minuter och i vanligafall tar det runt 30 35 minuter att åka hem därifrån, usch säger jag bara! men undr denna underbara dag så har jag faktiskt hunnit ta några bilder, titta och njut mitt härskap! :)



emelie & ida

emelie & ida

emelie sminkar sig

emelie är hungrig! :)


fredagkväll

kom hem sent igår så orkade inte skriva, men igår hade vi en mycig och trevligkväll tycker jag! var först i vasaparken med micca, julia, anton, oliver, leo, emil, emils kusin och några till, var jätte trevligt! efter det drog vi hem men gick ut igen lite senare, drog till medborgerplatsen och träffade några kompisar sen åkte vi hem igen, vaknade precis och är helt slut, funtar på att dra in till stan och träffa sanna gumman :) men nu ska jag duscha. tjingtjingtjongbong, löööw!
(bilder kommer från kvällen ikväll älleh något)

jajaja

den här dagen har varit som dom allra flesta, bara tråk tråk tråk! praoat, träffat anton, micca, ida och julia sen tog jag mig hemåt ill papsen!

jag vet inte men allt känns så bra just nu, inga bekymmer och jag tror det finns en människa som ska ha ett stort tack, det är min bästaste vän, hon som fått mig upp på benen igen, vet inte hur jag ska tacka dig. att se dig glad gör mig glad föralltid. jag älskar dig sanna ingwall


du är det finaste jag har, du förlorar aldrig mitt hjärta
(bilden är från italien08)

ännu en jobbig dag

idag trodde jag då att det skulle vara en skönare praodag men nejnej! fick fortsätta med det jag gjorde igår! efter praoen träffade jag min söta lilla anton, och nu sitter jag hemma hos mamma med richard och emilia och kollar på oskyldigtdömd eller vad det heter,. ganska bra faktiskt :) men nu ska jag titta vidare! hej leverpastej!



godmorgon

idag hoppas jag verkligen inte praoen blir som igår för då springer jag därifrån! idag ska jag även sova hos min mamma och får då träffa emilia, adam och rickard ska blir jäääätte kul! men innan det, alltså efetr praoen så ska jag träffa anton! <3 :) men juste.. satt och tänkte igår, vad tycker ni jag ska göra med mitt hår? jag vettefan om jag tycker att det är speciellt fint alltså, funtar på färga det brunt igen, eller? men sen får jag ju också tänkte på att det kan ramla av.. menmen vi får se vad mammsen tycker :D men nu ska jag rulla, flippfloppknopp!




fyfan vilken dag

praon idag var ett helvette, att dom får köra med en så mycket, plus att jag har går i 12 cm i ca 7 timmar idag.. träffade nicen en stund, det var mysigt :) skulle egentligen träffat anton nu på eftermiddagen men blev tyvärr inte så för han skulle gymma så det blir imorgon istället :) får väl se hur hans reaktion blir på mitt hår, ;) menmen, nu ska jag kolla film, börjar 12 imorgon så ingen ringer mig innan det mvh ida! tjingtjong ballong.


anteBBBBB! :)

mornmorn

godmorgon mitt härskap! som dom flesta kanske inte vet så brukar jag ställa väckarklockan en timme innan jag ska upp för kolla, om jag ska upp halv nio som idag så ställer jag den på halv åtta och då är man så trött och tänker "nej jag pallar inte gå upp" så kollar man på klockan så är det en hel timme kvar :D men idag glömde jag bort det så jag gck upp halv åtta -.- så ni ahr jag haft en långlånglång tid på mig att göra mig iordning men nu måste jag börja dra mig mot bussen, men vi höres tooonight! pözz



idapida vattenskida

alex ydstie min gode vän

jag kommer ihåg första gången vi träffades, det var på albins fest, du tog så väl hand om mig och allt var frid och fröjd :) vi bytte nummer och fortsatte att ha kontakten för sisådär ett år snart så började vi träffas mer och ah jag venne men we started "something" men det sket sig, vi kom på att allt skulle funka så mycket bättre om vi bara var vänner, men vönner innebär väl att träffas? och gör vi det? :( jag saknar dig alex, vi hade alltid kul.. kommer aldrig glömma dig, aldrig hjärtat.


alex hjärtat .. vill att allt ska vara som det alltid varit,

färgat håret


är dock inte nöjd menmen allt kan inte bli som planerat :)

glad utanpå

ibland kan jag sitta och bara tänka, tänka på allt jag varit med om på den här jorden, det finns så jävla mycket. det är allt från tråkiga till jätte roliga saker och jag ska inte säga att det är mest tråkiga saker men det har ju hänt :( och jag kan inte släppa dig.. varför? jag vill bara, öhhhhhhk blä släppa dig, men varför går det inte? jag önska jag aldrig träffade dig från första jävla början, önska du aldrig skulle skrivigt till mig, vill bara att allt ska bort ur mitt mentala minne, men tyvärr så går det inte, du kan göra vad du vill mot mig, precis vad du vill men jag kommer alltid må dåligt innanpå men på utsidan har man alltid ett leénde på läpparna. så mycket du gjort och så sur jag blivigt och så mycket jag försökt gå vidare, så kan jag lova dig, det går inte, jag kan inte leva utan dig, det går inte.. jag försökte göra allt för att få dig tillbaka men du svek mig tre gånger och har nu förstått att det inte skulle funka, det skulle inte funka att få tillbaka allt det vi hade, och jag vill det inte heller, det låter helt sinessjukt men så är det faktiskt, jag vill bara att du ska bort ur mitt liv, snälla gå bara :'/

måste försöka tänka på annat, det finns så mycket som påminner om dig men jag ska försöka, en kille är en kille de finns fler och jag kan lova att det finns finare också, vet inte ens vad jag såg i dig, men något gjorde så jag blev förälskad. tackochhej det var allt från mig!





mamma kväll

idag fick jag äntligen träffa min älskade sanna :') har verkligen saknat dig gumman.. men var också med molly :) vi tog en fika eller ja dom dom tog en fika ;p sen kom typ, fillipille och typ wille tror jag han hette och morsade på oss sen drog molly hem för att plugga och sanna till globen för att träffa sin mamma :) jag var kvar i stan och träffade jakob och micca en snabbis och sen gick jag och fikade med mamsen och köpte nya legins, haha det behövdes (a) nu sitter jag i mammas nya lägenhet, jätte mysigt men ska dock flytta till en annan på samma gata om en månad, det är synd menmen sånt är livet! nu ska jag kolla film sedan bege mig mot sängen :) mer från mig tomoooorow! tjingtjong. juste är ju somsagt hemma hos mamma och kollade genom datorn och hittade massa bilder på mig från när jag var brunett, :)



löööördagen

igår spenderade jag heeeeeeeeeeeeeeeeeeela kvällen tillsammans med bianca, emelie och alina :) först var vi i bandhagen, ahha och hade trevligt med viktor, lillen och jonas sen begav vi oss till tyresö hem till alexander och där var även philip, angelo och två brudddzz. sedn försvann emelie hem och vi drog senare runt en timme efter :) sen kom jag till bianca och sov, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! nu ska jag till stan och träffa sannibanani och mollanpollan! sen ska jag till mamsen och träffa adam :) pussssssssssssssssss

haha jag och bianca, typ våran första bild togetheeer! :)

lördagkväll

sitter och sminkar mig just nu : inte min sminkdag idag kan jag ju säga.. ska iallafall runt fyra träffa bianca och sedan så blir jag kvar hos henne hela natten :) kommer bli super mysigt! bilder kommer imorgon :) tjingtjing!


syster <3

nu när jag sitter vid datorn börjar jag tänkte litegrann.. fyfan vad jag saknar min syster :' /förut när du bodde hemma sågs vi varje dag, vi bråkade till viss del men jag är hellre med dig och bråkar än att inte vara med dig alls. jag ser dig nästan aldrig längre , men jag vet att du har det bättre tillsammans med Tobbe, och jag menar ingenting mot Tobbe , jag gillar honom jätte mycket men jag är faktiskt din syster :( och jag saknar vårat barnliv :'( vi har klarat femton år tillsammans, nu får jag klara allt på egen hand. jag saknar dig emilia


jag älskar dig syster

häääj

äntligen fredag och ingen skola på tre veckor :D prao i två veckor sedan lov!!!!!!! och imorgon kommer min lilla gullegris sanna hem jag längtar ihjäl mig efter dig gumman :( men på söndag får jag träffa henne :D joooooooopiiiiw! aja nu ska jag sätta på en rulle, :) pussen / i



skolan

tjuu all da gangstas! sitter i skolan har håltimme och vad gör man, klart man skriver lite :) gjorde mitt engelska prov imorse, gick bättre än vad jag trodde det skulle gå faktiskt men ska skriva sista uppsatsen sen klockan tre xD önska mig lycka till.. efter skolan ska jag in till stan tror jag det blir, sedan blirääää återfärd mot skolan vid halv fem tiden, för då ska vi ha klassmiddag för 60 pers (a) ska bli underbart, NOOOOOOOOOOOOOOT! menmen vi får se hur det blir, bilder kommer ikväll. pussen / i

skön dag

hej svejs! idag har jag inte gjort speciellt mycket, varit i skolan varit i stan med mamma köpt jacka och lite små grejer och sedan fikat med mamma :) sen åkte jag till alice och gjorde mat till klassmiddagen imorgon, och fick hjälp av, alica, rebecca, sebastian, stephie och teodor :) taktack! nu har jag precis kollar på ugg på nätet, ska köpa i veckan :) ska jag köpa långa eller korta? hjälp mig -.- godnatt! pussen / i


vilka ska jag köpa? svårt beslut............

..

tittade igenom italien bilder :( jag saknar det så! med både denice och sanna <3



Jag och Sanna på italiens midsommar







Jag och Denice sista dagen



Jag och Denice innan utgång



Haha jag var tvungen, är jag inte söt? ;)

vi härmar bianca lite ;)

Namn: Ida Lindquiat
Född: 22 mars 1993
Hemstad: Stockholm
Boende: Lägenhet & radhus
Ort: Hammarbysjöstad & Spånga
Stjärntecken: Väduren
Ögonfärg: Grön/Blå
Hårfärg: Ljust
Skostolek: 37/38
Klädstorlek: s
Syskon: 1 riktigt 2 halv 4 lådsas
Din svaghet: Säga nej
Dina rädslor: Monster under sängen
Hur vill du dö: Jag vill inte dö :)
Ditt beroende: Vänner

Har du?


Spytt på din kompis: Nej jag har respekt
Skämt ut dig för mer än 100 pers: Ja, gud ja!
Kissat på dig över 15års åldern: Nej det hoppas jag inte
Gått på bio senaste månaden: Hmm, nej faktiskt inte :)
Varit berusad: Berusad? Nej :)
Blivigt tagen av polisen: -.-
Blivigt rånad: Nej, peppar peppar ta i i trä
Köpt en macka istället för godis: JA :D
Ätit potatismos: Ja
Åkt tunnelbana: Ja
Ridit en kamel: Ja
Rökt: Ja
Knarkat: Inga komentarer
Pökat: Ja
Varit ute längre än sju: Femöver

Livet och vänner:

Är du lycklig: Joda ska inte klaga
Hur mår du idag: Inte bra
Någon som svikit dig totalt någon gång: Ja
Bästa kompis som brytit ett löfte: Ja
Vem av dina vänner får dig att skratta mest: Sanna
Värsta känslan: Att förlora någon av mina vänner
Bästa känslan: Att alltid ha mina vänner
Vem har du känt längst av dina vänner: Maria
Har du kvar den/dom än idag: Ja
Har du många vänner: Ett antal
När grät du som mest: Ett år sen
Hur länge vill du vela: Så länge som det går

sjuk

har ingenting att göra, är sjuk och vill bara sova, men tyvärr så är det för ljust i mitt rum för det -.- får såssa framför datorn istället. går fan hellre till skolan just nu. men nu ska jag äta fruuullle bulle! :) pussen / i


sjuklingen själv, haha

bäälder!


lite bilder från cornelias födelsedag :) älskr er tjejor

GRATTIS CORNELIA!

idag fyller carnelia år och det har såklart firats med buller och brak (a) efter skolan åkte jag in till stan en stund och träffade några vänner efter det åkte jag till bandhagen och träffade alina och emelie. jag och emelie gick hem till henne och gjorde oss iårdning medans alina gick hem till dig och gjorde samma sak :) sen mötte vi upp bianca och madde som var såååååå fint klädda :) och sen kom alina också, alla vi fem tjejer gick tillsammans hem till cornelia där  hon och sofia väntade , vi hade en mysig kväll tycker jag, tack älsklingar. inatt åker min söta älsklings sanna bort :( kommer sakna dig min underbara bästavän! men du får verkligen ha det bättre än bäst och tänk lite på mig ibland (a) nu ska jag sussa, har en lång dag imorgon framför mig! ;)BILDER KOMMER FRÅN KVÄLLEN INOM KORT! pussen / i


men kan bjuda på en härlig bild på våran egna tarzan ;)

halihallå :)

idag är jag väldigt trött, har varit i skolan i tolv timmar och hade samlingsarbete blandannat och sen har vi haft en föreställning men ska ha två imorgon också! allt blev väl inte perfekt idag som vi haha viste då men ah! jag och molly var piff och puff och det kunde nog ingen annan gjort bättre ;) men nu ska jag ladda för imorgon, pussen / i

här har ni oss :) piff och puff!

RSS 2.0