spöken

tror ni på spöken? det gör iallafall jag, jag tycker att det är jätte läskigt med dom, och vilket vissa kanske vet är att min pappa inte är hemma speciellt ofta och det är då den/dom spökar. men jag tror att det är min farfar som bara vill vaka över mig. ska berätta varför :)

för någon månad sen när jag sov för första gången ensam i den här lägenheten så låg jag inne på mitt rum med öppen dörr och tittade på tv när jag helt plötsligt hörde min dörr smällas igen.. jag trodde att det kanske var pappa eller någon annan som kom hem? när jag gick till hallen så var det ingen där och när jag kände på dörren så var den låst.. jag struntade i det och gick tillbaka till mitt rum. när jag precis skulle öppna dörren till mitt rum och gå in så hörde jag att våran ipod högtalare sattes igång(?) det är touch och man måste trycka på den för att den ska gå igång.. jag blev skit rädd och var två sekunder från att ringa polisen men istället så gick jag och drog ut  kontakten och la mig under täcket. efter en stund så hörde jag att n¨gon drog med naglarna utanför min dörr på väggen. men ajg struntade i det och sov. på morgonen dagen efter sket jag i att både duscha, äta och sminka mig. jag satte på mig närmsta kläder och gick till skolan, kom till skolan halv 8..

igår när jag och emilia var barnvakt till mina småsyskon så var emilia inne på toaletten med neo och ser helt plötsligt att lamporna börjar blinka. hon gick direkt in till mig och sa jag tror att vi har ett litet spöke här.. då sa jag jag vet och lamporna plinkar inte för att dom är dåliga eller annat för det gör de flesta. men allt detta händer bara när någon annan än pappa är här. sen idag så slog det min syster att det här huset är gamlat men nybyggt. huset är byggt från brunden år 1929 och det är då min farfar föddes, och vi tror att  han är här och tar hand om mig/oss när pappa inte är hemma :)
tror ni på spöken?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0